Reisedag til Siem Reap

Etter en litt sløv start på dagen også idag, tok vi en kort rusletur for å se det siste av vår reise i Vietnam for denne gangen. Vi gikk den eneste retningen vi ikke hadde gått før og idag var det veldig deilig temperatur siden det har regnet endel i natt og i morges. Vi fikk sjekket ut kl 12 og ventet til kl 13 på guiden med sjåfør som tok oss til flyplassen. Der ble vi sittende og vente noen timer pga dårlig vær.

Vi ankom Siem Reap i Kambodsja etter en noe turbulent tur. Visstnok hadde vi passert over en storm, så litt risting ble det. Det tok også veldig lang tid fra kapteinen varlset landing til vi faktisk landet og det var litt ekkelt. Da vi omsider kom innendørs i terminalbygget ble vi sendt litt hit og dit og endel sjemaer måtte fylles ut. Visa måtte de ha og med bilde. Det hadde vi ikke, så da kostet det en dollar ekstra..  Sier seg jo sjøl….

På utsiden ventet en tålmodig guide som hadde vært der til opprinnelig tid og altså måtte vente i fire timer. Guiden var en hyggelig dame som snakket greit engelsk. Hun og hennes sjåfør kjørte oss til hotellet der vi ble godt mottatt med velkomstdrikke i resepsjonen. Vi ble fulgt til rommet eller rettere sagt leiligheten. Der hadde de pyntet til oss og vi fikk en flaske vin på is ute på balkongen vår.

IMG_0795IMG_0796IMG_0800IMG_0801

Vi har akkurat rukket en liten middag, sandwich og pizza (gjett hvem som tok hva) og nå sitter vi og sløver litt i den falske skinnsofaen. Vi fortalte til servitøren at vi ikke likte vin, så de kunne gjerne hente tilbake vinen vi fikk. Hun trodde kanskje vi ville ha noe annet istedet og lovet oss frisk kokosnøtt-melk ved poolen i morgen… Det blir jo spennende.

Ute regner og lyner det mer enn Eva-Christine liker.  Vi ser fram til morgendagen som starter med å møte guiden i resepsjonen kl 9 i friskt solskinn og redo for tur til Ankor Wat samt mye mer som vi skal skrive om i morgen.

Ikke mange bilder idag da innsiden av en flyplass ikke er noe yndet motiv og det var svarte natta når vi kom fram.

Helsing fra vårsj i Kambodsja Smile

Dette innlegget ble publisert i Bryllupsreisen 2012. Bokmerk permalenken.

4 svar til Reisedag til Siem Reap

Det er stengt for kommentarer.