Byvandring og slumring

Idag nøt vi siste frokosten for vår del på hotel Villa Rosa.

IMG_2365

Dette hotellet kan anbefales hvis du skal på ferie til Desenzano. Etter frokosten vandret fruen og jeg gatelangs i byen og sjekket butikkene og smågatene. Bittelitt shopping ble det og en is på en krakk før vi vendte nesa tilbake til hotellet for lunsj og noen timer ved bassenget.

IMG_2372

IMG_2367

IMG_2377

IMG_2382

Så var tiden komme for å forlate svigers, som tar en natt til på hotellet, og sette kursen mot flyplassen der vi skal overnatte på hotel rett ved stripa før flyet går tidlig i morgen.

Vi fikk levert leiebiler og sjekket inn på hotellet som ikke kan måle seg med Villa Rosa, selv om rommene var romslige. Vegg i vegg med hotellet er det et gedigent kjøpesenter med alle de “vanlige” butikkene man kjenner fra outlets o.l. Vi møtte Gina, Jeppe og Naya på en cafe og fikk oss litt mat. Etterpå fikk vi da kjøpt flere nye sko til fruen. Hun trengte visstnok det.

IMG_2394

Nå sitter vi på hotellet og dette siste innlegget utformes samtidig som vi kjenner vi er klare for å reise hjem igjen. Rart med det, men siste dagen på en ferietur er man alltid klare for å reise hjem enten ferien har vart i fire dager eller fire uker.

Takk for en fin tur vi sent vil glemme.

Dette innlegget ble publisert i Italia 2018. Bokmerk permalenken.