Jubileumstur til Gardasjøen

Nå er vi jammen på tur igjen og bloggen har vel aldri blitt oppdatert så mye på et år som 2018… Nå har vi tatt turen til Italia for å nyte en kort uke med litt sommer. Anledningen er svigerfars 60-års feiring.

IMG_2198

Vi reiste fra Torp og vinket farvel til en høstdag med regn. Med andre ord ingen dårlig dag for å reise bort.

IMG_2206IMG_2202 IMG_2213

Vi ankom Bergamo flyplass og fikk kjenne sommervarmen nok en gang. Gradestokken viste i underkant av 30 grader og været var strålende.

IMG_2221

Reisefølget som teller 6 voksne og ei lita tuppe på to fant frem til våre forhåndsbestilte leiebiler og suste avgårde på motorveien i retning Venezia. Målet vårt var byen Desenzano ved Gardasjøen. Etter en liten omvei på motorveien var vi her og både byen og hotellet er flott.

Vi tok beina fatt og ruslet avgårde på jakt etter middag. Vi var for sent ute for lunsj og for tidlig til middag, men fant likevel en åpen restaurant som serverte pizza, pasta og salat jevnt fordelt mellom oss. Etter mat, is og en rusletur gjennom noen trange gater og opp til en borg, tuslet vi tilbake til hotellet og tok en tidlig kveld.

IMG_2228IMG_2229IMG_2231IMG_2233IMG_2240IMG_2243IMG_2248

 

I skrivende stund er det ikke lenge før jeg legger meg til lading før morgendagens sprell og påfunn, hva nå enn det måtte bli…

Dette innlegget ble publisert i Italia 2018. Bokmerk permalenken.