Biltur til vingård

Idag hadde vi ikke på noe vekkerklokke, så vi våknet av noen små hender som klasket på døra. Etter en dusj og stell fikk vi oss litt frokost ved ti-tiden. Hotel Villa Rosa hadde en helt grei frokostbuffet som gjorde oss gode og mette.

Vi satte oss i bilene og rattet mot noen vingårder en liten times kjøretur unna. Vi er visst litt utenfor sesong for turistbesøk nå, for det var stengt flere steder. Vi fant en åpen gård der vi kunne gå litt rundt og se og også smake for de som finner interesse i sånt.IMG_2254

IMG_2255IMG_2258IMG_2259IMG_2266

 

Lunsj ble inntatt på en restaurant vi googlet oss frem til der de serverte pasta-mat og grillmat før vi splittet lag og vi kjørte ned til byen Negrar. Fruen og jeg tenkte vi kunne gå litt rundt og se, men det var ikke rare byen så etter en halvtimes rusletur kjørte vi tilbake til hotellet.IMG_2275

Vi slappet av en stund før vi alle gikk til en pizzarestaurant og spiste middag. Pizzaen var god den, men nå har det blitt så mye pizza den siste tiden at jeg håper det blir en stund til neste gang.

IMG_2280

Etter pizzaspisingen gikk vi vår egen vei hjemover og fikk sett noen nye gater. Ikke stort å nevne, men deilig temperatur og sommerfølelse.

Dette innlegget ble publisert i Italia 2018. Bokmerk permalenken.