Biltur og bursdag

Idag er det svigerfars bursdag og dagen begynte med en rikholdig frokost på hotellet etterfulgt av en liten hvilestund for de trengende. Deretter bar det ut i bilene og vi satte kursen mot Malcesine som er en liten by langs Gardasjøen.IMG_2329IMG_2331IMG_2330

Da vi ankom var vi sultne og etter å ha lett oss frem til en parkeringsplass var det tid for lunsj. Litt pasta til meg og burgere til de andre, så var vi klare for en tur med taubanen. Men dengang ei… lang ventetid og en middagsreservasjon i vente på hotellet vi bor på gjorde at vi får ha fjellturen tilgode. Istedet gikk vi rundt og tittet i byen som besto av mange gamle bygninger og trange gater.

IMG_2349IMG_2332IMG_2333IMG_2334

IMG_2335

IMG_2347

Fruen og jeg gikk inn på Castello Scaligero som besto av litt museum og mange gamle bygninger. Vi gikk til topps og fikk en god utsikt over byen og utover sjøen.

Vi satte omsider snuta hjemover igjen og rakk akkurat et bad og en dusj før vi møttes til bursdagsmiddag i hotellets egen restaurant. Meget god mat og flinke folk. Vi storkoste oss med kjøtt, fisk og søte desserter. Colaen smakte også bra, de andre drakk andre ting som visstnok også smakte bra.

IMG_2358IMG_2361

Svigers var også fornøyd med gavedrysset og tok regninga med et smil…

Takk for god mat og godt selskap.

Dette innlegget ble publisert i Italia 2018. Bokmerk permalenken.