Milano 2011 Dag 3

Onsdagen er snart forbi og idag har vi gjort omtrent det samme som igår. Vi har utforsket andre deler av byen og fått sett andre steder. Akkurat hvor mange kilometer vi har gått er jeg usikker på, men vi forlot hotellet kl 11.30 idag og var tilbake for en liten break ved 18-tiden.
Idag var det bare såvidt vi rakk frokosten her på hotellet. Det var veldig dumt, for selv om de har frokost åpent fram til kl 10, så var det ikke mer vann igjen, ikke mer jordbærsyltetøy og værst av alt; ikke mer nutella heller… Så i morgen blir det opp tidligere!

Målet med dagens utflukt var å komme oss bort til andre enden av byen. Iallefall andre enden av det city-kartet vi har fått. På kartet ser det ut til å være en veddeløpsbane eller noe der borte, så vi gikk dit. Vi fant banen, men måtte klatre opp på en skilt-greie for å se over muren. Det hele var bak en høy mur som vi ga opp å finne inngangen til. Det hele så ikke så spennende ut når vi kom dit, så vi bestemte oss for å finne veien tilbake mot hotellet igjen.
På veien var vi innom flere Piazza'er som alle var gamle kirker vi like gjerne gikk rett forbi. Noe jeg ikke gikk forbi var en bilbutikk som solgte Aston Martin. Der måtte jeg jo inn og sjekke bilene.

Kveldens middag gikk vi ikke lenger enn rett over gata for å finne. En kinarestaurant ble dagens valg og de hadde digre liljer i restauranten. Eva-Christine klødde nesten av seg nesa, til tross for at vi fikk byttet bord langt unna. Desserten uteble for de vennlige kineserne, til fordel for en isbar der Eva-Christine fikk seg en is og etterpå fikk jeg meg en deilig sjokoladekake med vaniljeis på hotellets restaurant.

Dette innlegget ble publisert i Italia 2011. Bokmerk permalenken.

6 svar til Milano 2011 Dag 3

Det er stengt for kommentarer.