Milano 2011 Dag 4

Torsdag idag.
Vi kom oss tidligere opp idag, hvilket medførte at frokosten inkluderte still-water og det meste andre vi ønsket oss til frokost.. f.eks. nutella 🙂

Idag ønsket Eva-Christine å se innsiden av noen butikker. Jeg fryktet det kom til å bli dyrt, men vi klarte ikke kjøpe noe som helst. Dette til tross for at vi var innom flere butikker og også noen prøverom, men altså ingen shopping.
Penger spart er penger til rart, har jeg lært av min onkel.. Turen er uansett ikke over enda, så det kommer nok nye prøvelser etterhvert.

Tror forresten jeg glemte å fortelle at jeg kjøpte meg ny sykkel-regnjakke i en sykkelbutikk vi var innom på tirsdag. En sort gore-tex regnjakke. Den var rett og slett grisedyr, så det er jeg som leder shoppinga foreløpig.

Men idag satte vi altså kursen mot Duomo'n igjen for der er det mye butikker. Etter vår tidlige frokost var vi ute av hotellet sånn ca snart halv elleve og tok noen lange omveier mot dagens mål. Vi forsøker så godt vi kan å ikke gå de samme gatene flere ganger, derfor blir det mange omveier. Det første som møtte oss idag var en liten trafikkulykke der en liten Smart hadde den største rollen som skyldig sammen med en litt større og helt uskyldig Pysj. En Prius var også inne på rollelisten, men er usikker på hva den gjorde der. Noen bilder tok jeg av oppstyret før vi ruslet videre. Med det samme jeg skriver om disse bilene.. Italienere og biler hører ikke sammen. De kan ikke parkere, de dulter i hverandre hele tiden, alle biler har en eller annen form for skade og nesten ingen vasker bilene sine. Det samme gjelder mopeder og motorsykler. Skal du bruktimportere en bil, så ikke ta den fra Italia. Og så har vi også funnet ut at Priuser er farlige. De smyger seg innpå deg bakfra og du hører dem ikke…

Videre på dagens trasketur passerte vi Duomoen igjen og tok flere bilder av den. Vi ruslet også gjennom en annen meningsløs bygning med mange store tomme rom. Var nok noe fint og flott dette her, men vi var nesten alene der inne og ble overrasket når vi fant veien ut igjen så fort.
Vi var også innom diverse klesbutikker og felles for de alle er at de er store med stort utvalg og mye musikk. Lunsj tok vi idag på en liten restaurant i en veldig trang gate vi helt tilfeldig gikk forbi. Noen is ble det også her og der, samt et pizzastykke i handa på veien tilbake til hotellet.

Kvelden jobber vi med å avslutte. Middag har vi fått i oss og det ble idag endelig spaghetti bolognese for min del, mens Eva-Christine prøvde seg på ei kjøttfille som hun raskt måtte sende ut på kjøkkenet igjen for en ny runde på grillen. Vi liker ikke at kjøttet fortsatt har puls når den havnet på pletten…

I morgen går turen videre, bort fra Milano……

Kos dere i sommervarmen, det gjør vi. 29 grader her idag. Varmt og solrikt.

klemmer fra to på tur

Dette innlegget ble publisert i Italia 2011. Bokmerk permalenken.

4 svar til Milano 2011 Dag 4

Det er stengt for kommentarer.