Disney World

Litt tidligere enn igår, startet vi dagen med deilig frokost mens vi nøt det flotte været som har preget dagen idag. Vi har kost oss med temperatur rundt 20-tallet, strålende sol fra skyfri himmel. Dette tilsvarer en god norsk sommerdag. Ekstra deilig er det jo å høre at det er snøkaos og mange minusgrader hjemme. Akkurat nå kan jeg ikke si det bryr meg stort… haha 🙂

Vi tok en kjapp runde på Outlet'en på andre siden av gata her. Jeg ville bort dit for å få kjøpt noen julegaver og litt forskjellig til meg. Så da ble det to par sko, to bukser, en badeshorts og noe mer rart. Overalt på outlet'en er det betal fullpris for den første varen og få halv pris på vare nummer to. Så da må man jo kjøpe to ting i hver butikk man handler i…

Etter dagens lille handlerunde, møtte vi Gina-Elisabeth utenfor Epcot senteret. Idag skulle vi se arbeidsplassen hennes og tilbringe resten av dagen i denne parken. Her var det mye å se, mye og kjøpe og mye å oppleve. Etter noen timer var beina slitne og vi inntok dagens middag på kinarestauranten i "Kina-byen" inne på Epcot. Etterpå tok vi en vikingbåte som var en omvisningstur om Norge på den norske delen av parken, før vi ventet på fyrverkeriet som startet kl 21.30
Deretter bar veien hjem til leiligheten og nå har alle de andre tatt kvelden mens jeg sitter her og oppdaterer denne bloggen.

Håper dere kommer i julestemning av bildene 🙂

Dette innlegget ble publisert i USA 2010. Bokmerk permalenken.

3 svar til Disney World

  1. Bendik sier:

    Bare -18,5 ute i drammen idag. +23 inne. Det beste fra både sommer og vinter. Slå den du! Jeg like slagordet på Geir. «The Power Of Norway» – Lagt lista da. Fortsatt god ferie 🙂

  2. Ellen Marie sier:

    Er varme -13 ute i dag, så det er’kke så gæli – som en god norsk sommer… 😛 Da fant jeg nettopp ut bakdelen med nattevakt; varmepumpa kapitulerer i lavere temperaturer enn -10 og det er derfor ikke varme i huset når en står opp…Fytti F*tta så kaldt 15 grader er i stua (og 10 i sokkeletg)…*Brrrrrrrr* Men ser det positivt: Blir en jævel på å fyre peis 😀 Kos dere folkens!

  3. Ellen Marie sier:

    N.B! Geir er forresten superkjendis i LA 😉 Han har også laget en parfyme etter moren sin som heter «Laila»….

Det er stengt for kommentarer.