Disney Hollywood Studios

Idag har vi hatt enda en strålende dag her i Orlando. Enda litt varmere idag så vi har gått i shorts og t-skjorte idag. Deilig å ha en så varm og fin desember 🙂

Jeg var som vanlig tidlig oppe, som den morgenfugl jeg er, og begynte dagen med en tur til Publix for å handle. Publix er nærbutikken som selger matvarer og mye annet non-food artikler. En gedigen butikk der de har alt av matvarer. Å kjøpe brød her i USA er ingen enkel oppgave, men jeg fant da noe som kunne spises.

Jentene tok en tur for å sjekke boligen der Gina-Elisabeth bor, mens gutta sløvet på balkongen. Etterhvert kom vi oss avgårde til dagens hovedaktivitet som ble Disney Hollywood Studios.
Det første vi sjekket ut var et stuntshow der de viste hvordan de lager action filmer med biler og motorsykler. Vannscooter var også involvert i showet som var spennende og interessant.
Noen bilder ble det herfra som du kan se lenger ned på siden.

Etterpå tok vi litt mat før vi ruslet litt rundt og så oss om. Parken viste seg å være mest tilpasset barn av noe mindre alder enn oss, så resten av parken var ikke det helt store for min del iallefall.
Vi kom oss inn på et Indiana Jones show der de også viste endel stunts og hvordan det ser ut når de lager film. Et bra show og underholdning.
Etter dette hadde vi fått nok og kom oss etterhvert ut og til bilen som tok oss tilbake til leiligheten.

Siden Gina-Elisabeth nylig ble 19, tok vi turen til TGI Fridays for å feire hennes bursdag, noe forsinket. God mat hadde de og så sang de ansatte en bursdagssang for Gina… hehe, hun ble litt rød i kinna :))

Vel hjemme igjen slapper vi nå av før vi tar kvelden.
Ny dag venter i morgen og da er det helt andre emner som skal utforskes.

Takk for kommentarene, det er morro for meg å se at noen leser.
Ha en fin dag der hjemme i jule-Norge. Her er det lite julestemning å finne, iallefall foreløpig.

Dette innlegget ble publisert i USA 2010. Bokmerk permalenken.