Looking around our corners

Vår første dag i årets juleferie er snart over. Idag har vi sjekket ut hva som finnes rundt hjørnene på huset vi bor i. Bildene sier vel mer enn ord, for her er det lekkert. Hele komplekset vi bor på har 7 like hus med mange leiligheter i hvert hus.
Dagen startet med en liten halvtime med nytelse i boblebad som vi har på soverommet. Deretter ble det noen pepperkaker i sola på terrassen, før frokosten ble inntatt.
Eva-Christine og jeg tok så beina fatt og ruslet rundt på området vi bor på for å sjekke hva som fantes. Her er det flere bassenger med varmt vann, boblebad og litt av hvert…

Gina begynte tidlig på jobb idag, så mens hun jobbet vandret vi rundt i den store "Outlet"'en som ligger rett over gata her. Der finnes alt av merkeklær fra de store merkevarekjedene. Mye sko, klær, smykker, klokker og vesker. Ingen elektronikk eller data-dings-butikk så for min del en litt kjedelig greie.

Vi fortsatte dagen med lunsj på en typisk amerikansk kro hvor vi fikk rikelig med mat til tross for at de fleste av våre menyvalg var fra kategorien "starters".

Etterpå reiste jentene til Florida Mall for å se på et gedigent kjøpesenter. Vårt kjære Farmandsstredet ble som ei lita pølsebu med dårlig utvalg sammenlignet med dette senteret.

Mens jentene fikk boltre seg der, reiste vi gutta til flyplassen for å få ny nøkkel til leiebilen. Tahoen vi hadde leid viste seg å mangle fjernkontrollen slik at vi hver gang vi åpnet den utløste alarmen. Litt teit syntes vi, men utleieselskapet ga oss en ny bil istedet for å finne nøkkelen, så nå kjører vi en splitter ny Nissan Armada som hadde gått bare litt over 20 miles da vi hentet den.

Etter å ha møtt jentene på kjøpesenteret, eller skal vi heller kalle det kjøpeldoradoet?, kjørte vi til en matsjappe like ved siden her og handlet inn til frokost i morgen. Nå ikveld kula vi'n helt ned på hotellrommet og spiste pizza fra pizza hut'en som ble levert på døra.

Litt trøtte i trynet idag, så på tide å finne bingen nå.. klokka er jo snart 23 her.

We'll be back.

Dette innlegget ble publisert i USA 2010. Bokmerk permalenken.

5 svar til Looking around our corners

 1. Ellen Marie sier:

  Ser ut som om dere har det fælt på ferie gitt…*hrmpf* Klem fra nattevakta som har sittet og sett på snøfaenskapsværet i hele natt…

  *Klokka er 05:32 og det er i underkant av 1 time og 45 min til jeg skal hjem i senga mi

 2. Nina sier:

  Jeg er IKKE misunnelig !!!

 3. Lilleba sier:

  Ser utrolig deilig ut.. Her er det -13 grader og det snør! Hils 🙂

 4. Katja sier:

  det var sinnsykt masse godteri!! Heldig griser.

 5. katja sier:

  PS: ta fler bilder av Godteri og Edhardy stæsj. jeg er så misunnelig. Ta med meg neste gang

Det er stengt for kommentarer.