Enjoying New York

Med noen nye dingser i baggen og friske ben har vi idag vandret mye gatelangs.

Empire State building har vi besøkt og det var en stor opplevelse. Bildene burde tale for seg. Legg spesielt merke til bygningsarbeideren som kan skimtes nederst på et par av bildene. De vandret rundt på stillas utenpå Empire i 86. etasje. Morsomt var det å se byen fra den høyeste bygningen av dem alle!

Vi spiste litt lunch og trasket videre for å skaffe oss billetter til sightseeing buss. På samme sted var også Madame Tussauds hvor vi traff på endel kjente fjes.

Etterpå gikk vi en tur til Central Park og det var en litt merkelig opplevelse å gå fra storbyen og rett inn i en park. Der var det brått mye roligere og folk slappet av.

En yellow cab tok oss tilbake til hotellet før vi gikk ut for å finne dagens middag. Vi fant en meget bra restaurant hvor jeg bestillte meg en passende burger.. Ingen vanlig svett burger, men en skikkelig hjemmelaget restaurant-burger som smakte fortreffelig.

Nå er klokka 2250 og det er mørkt ute. Iallefall så mørkt som det blir med alt lyset fra bygningene rundt her. Temperaturen er akkurat passe for korte bukser og singlet på jentene. Hører dere ikke akkurat sliter med kulda hjemme heller 🙂

Have a nice day.

Dette innlegget ble publisert i USA 2009. Bokmerk permalenken.

3 svar til Enjoying New York

Det er stengt for kommentarer.