Exploring New York

Klokken halv ni var vi klare for frokost som vi idag inntok på en annen hjørnerestaurant. Frokostmenyene sålangt går omtrent ut på det samme: egg, omeletter pancakes, beagels og toast.
Nok om det, vi ble mette.

De andre skulle rusle en tur mot et kjøpesenter, mens jeg skulle foreta et av turens høydepunkter for meg. B&H foto video ligger bare et steinkast fra hotellet og det var formiddagens store mål for meg. Med kredittkort og handleliste i lomma skulle det mange elefanter til for å stoppe meg.

Inn døra gikk jeg og følte at jeg hadde kommet til himmelen. Det er ikke så mye å fortelle eller forklare fra den sjappa. Den må oppleves, enkelt og greit. Det som kanskje imponerte mest var systemet de hadde der. Siden det var en stor butikk nytta det ikke at alle gikk rundt å drassa på det de skulle ha. Derfor gikk det en skinnegang rundt overalt. Inni disker og godt skjult, kom esker på ca 50 liter eller så kjørende.
Jeg gikk til foto-avdelingen og så valgte digital.. (ja, det var mange avdelinger). Kikka litt rundt og fant en mann ved disken som gladelig hjalp meg. Jeg bretta ut handlelista og han knasta alt inn på data’n sin. Anything else, sir? Spurte han og jeg stutret fram at I think this is enough for today. Han smilte og trykket på en knapp på datan. Jeg spurte hva som skjer nå, og han fortalte at etter noen strakser kommer varene.. Det gjorde de og vi så igjennom at alt stemte før han puttet alt i esken igjen og sendte den avgårde.
Jeg ruslet videre og kikka meg rundt.
Deretter gikk jeg til kassa og betalte, deretter plukka jeg opp varene som da var ferdig pakka i en bærepose og så bar det ut i New Yorks gater igjen.

Utrolig system i den butikken.. MÅ oppleves!

I posen lå det ymse fotoutstyr, blant annet et objektiv av typen Canon 16-35mm 2.8L II USM, som nå skal ut og prøves. Regner med at jeg får hele New York på ett bilde nå med 16mm :))

Stay tuned.. There is more to come 🙂

Sorry; No pictures this time..

Dette innlegget ble publisert i USA 2009. Bokmerk permalenken.

3 svar til Exploring New York

Det er stengt for kommentarer.