Driving Tourist Bus in New York

Så er den 4. dagen på hell. I skrivende stund er klokka blitt 19:15 og vi er på hotellet.
New York er som en helt annen verden synes jeg. Her er det gate på gate med butikker og folk overalt. For meg er de fleste gatene ganske like og jeg kunne sikkert gått den samme gata flere ganger uten å merke det.
Byen er diger og en smule komplisert for en enkel sjel fra Våle.

Etter dagens frokost gikk vi avgårde for å handle tickets til turistbuss. Altså en sånn cabrolet-buss som vi tok en rundtur med som for vår del endte nede ved havna. Der skulle vi ta båten ut til Statue of Liberty og Ellis Island.
Lang kø og mye folk, men det gikk ganske fort. Her også var det full sikkerhetssjekk i kjent airport-style.

Ute ved statuen fikk vi handla oss en is og litt vann, før vi rusla en runde og knipsa noen bilder. Mye folk… Vi så også en stein som kom fra Karmøy.. se bildene 🙂

Vi droppa Ellis Island og satt på med båten tilbake til NY for å rusle til Gound Zero. Der var det ikke mye å se. Da hadde gjerdet inn hele området med tett gjerde så man ikke fikk sett noe inn der. Kjedelig.
I parken ved siden av sto den ødelagte "kula" som tidligere hadde stått mellom tårnene.

Neste target skulle være China Town. På vei dit stoppet vi for litt mat, og dermed kom også regnet. Ble ikke noen flere bilder etter det. Vi vandret videre til ChinaTown og fant noen små sjapper som vi sveipet innom.
Det regnet etterhvert så kraftig og vi ble så våte at vi tok en yellow cab tilbake til hotellet…

Nå slapper vi av på rommet som dere så bilde av igår..

Dette innlegget ble publisert i USA 2009. Bokmerk permalenken.