Walking in New York 1

Hallo folks.
En hittil strålende dag i NY og vi storkoser oss. Solen skinner, det regner ikke og sånn passe varmt.
Dagen begynte med en litt uvanlig frokost som jeg antar snart blir helt vanlig. En lokal restaurant i samme bygg og litt tilhørende hotellet ble stedet vi idag inntok frokost. Pannekaker, omelett, beagle med diverse tilbehør og nypresset appelsinjuice og eplejuice var vår start på dagen.

Etter en tur på potta med altfor mye vann i, gikk turen bortover gata i hurtig gange. Vi var selvsagt litt etter skjema, men det viste seg å ikke ha noe betydning da vi likevel måtte vente på bussens avgang. Målet med turen var Harlem og vi skulle på gospel-gudstjeneste. Turen var bestillt og planlagt på forhånd så alt lå klart.
Overraskende på meg iallefall, var at turen også inneholdt en buss og spasertur rundtomkring i Harlem der ei dame fortalte om det vi så. Når du ser på bildene er denne dama hu med en liten kledelig grønn paraply….
Walk with me, sa hun og la i vei…
Når vi passerte kåken til Donald Trumph fortalte hun at han var bortreist til Europa for å overvære sin kommende frues fødsel.

Omsider kom vi fram til lokalet hvor gospel-showet var i full gang. Vi ble geleidet inn mellom radene og var vitne til en gudstjeneste av en annen kaliber enn vi hadde sett noengang tidligere. Utrolig høyt lydnivå og negerdamer og herrer i høyrøstet og aktiv sang og spilling.

Når turen var ferdig pisket vi apostlenes hester igang og fikk spist litt mat ved Travel-inn hotellet som de andre bodde på da de var her i 2000.

Vi gikk videre og fikk se endel søndagsåpne butikker. Det er ikke få av dem. Jeg fikk byttet ut skoa til fordel for shape-ups-sko (i norge kaller vi det for masai-sko eller ryn/mbt)
Gode sko var det iallefall.

Traske traske traske gjorde vi videre og har sett Times Square, top of The Rock og utsiden av mange andre kjente bygninger. Endel ståhei borte i 46th street hvor de klargjorde for en gay-parade. De har parader for det meste her og noen mener at de burde hatt en egen gate kun for parader så de kunne paradert their hearts out…

Nå er klokka snart 19 og middag venter på andre siden av gata, hos The Fridays. Vi får håpe de har ledig bord.

Skjønner at det er varmt hjemme, for jeg har fått en og annen høy-temp sms fra jobben.

Dette innlegget ble publisert i USA 2009. Bokmerk permalenken.

2 svar til Walking in New York 1

Det er stengt for kommentarer.