Reisedag til Bangkok

Vi har reist litt igjen idag. Vi startet dagen tidlig, allerede 06.30 ringte klokka. Da var allerede jeg ganske våken og hadde vært det jevnlig i hele natt. Skal ikke gå videre inn på detaljer, men parketten mellom senga og potta ble stresstestet av meg i natt. Må få ta med en takk til Nina, Wenche og Hans som bla.a. ga oss imodium i gave og denne har nå kommet til nytte. Den fungerte bra…  Nok om det.

Etter en frokost jeg idag ba om å få designe selv, det ble da musli-frokostblanding og en omelett, kom vi oss i bilen med guiden vår og dro til flyplassen. Det gikk som på skinner, alt i rute.

I Bangkok fant vi en ny guide med sjåfør og stor bil som kjørte oss til hotellet President Solitaire. Etter en litt treg og ekkel fyr i resepsjonen, ble vi fulgt opp til rommet i 9. etasje. Bildene får tale for seg, men dette er en flott suite som selv en norsk fengselsfugl ville blitt misunnelig på. Eget inngangsrom, stort soverom med diger tv, bad med dusj og badekar, dagligstue med kjøkkenkrok og stort kjøleskap med frys. Det må vel være såpass? Eneste som forundrer oss er at jo finere hotell jo kaldere rom. Her sto airconditionen på full guffe og hadde sikkert gjort det noen timer. Den slo vi fort av.

IMG_1360IMG_1361IMG_1362IMG_1363IMG_1364IMG_1367

Når vi kom hit var formen min gaske dårlig. Hadde tidligere på dagen vekslet mellom å være veldig varm og veldig kald, nå var jeg bare kald. Jeg tappet opp badekaret og fikk etterhvert varmen i kroppen igjen. På grunn av formen min har vi tatt det veldig rolig idag. Vi ruslet ut en tur for å få oss litt mat og hadde staket ut kursen til Pizza Hut for å få noe vanlig mat for våre mager. Det fungerte bra.

Bangkok er en travel by, her bor det 11 millioner mennesker og de sitter ikke inne i stuene sine og ser på tv. Mye folk ute i gatene og mye salgsboder på fortauene der vi gikk til Hut’en.

Ny spennende dag i morgen med litt program. Får håpe denne natten gir mer søvn enn forrige natt.

Ha en fin dag.

Dette innlegget ble publisert i Bryllupsreisen 2012. Bokmerk permalenken.

2 svar til Reisedag til Bangkok

  1. Gina sier:

    Håper formen er bedre når du våkner! Ikke gøy å være dårlig på tur… Hotellet så flott ut, kos dere! Klemmer til dere begge fra Stavanger:)

  2. Nina sier:

    Godt ekstra-gaven kom til nytte ! Men det var jo ikke ønsket at det skulle bli nødvendig å ta den i bruk da!

    🙂

Det er stengt for kommentarer.