Lovere 2011 Dag 6

Lørdag idag og markedsdag i Lovere.

Vi startet idag med frokost på hotellet sånn ca en halvtime før de stengte frokosten. Så gikk vi ut og tok en titt på markedet som var rigget opp fra her hotellet ligger og iallefall 100m bortover langs vannet på parkeringsplassene. De solgte alt mulig rart som klær, sko, ost, kjøtt og støvsugere og kjæledyr som fugler og kaniner. Det meste var mulig å få tak i her idag.
Jeg fikk kjøpt meg en t-skjorte. Eva-Christine fant ikke noe hun likte.

Da vi hadde passert markedet fortsatte vi bortover langs vannet den samme veien som da vi kom hit igår. Vi fikk knipset noen bilder og sett oss om litt bedre. Jeg fikk kjøpt med et par skjorter til i en butikk vi svippet innom. Eva-Christine fant ikke noe hun likte.
På tilbakeveien gikk vi en gate lenger opp i fjellsiden og fikk litt oversikt og så noen av de gamle bygningene i denne byen. Også her finnes det nok av kirker man kan gå forbi. Vi passerte et par klokketårn og noen mindre kirker på vår vei som ikke var veldig lang.

Klokken 15 idag var vi klare med hotellets badekåper og matchende slipperser. Vi skulle på spa. Idag sto det scrub-massage på programmet vårt. Vi ble hentet på rommet av spa-folkets ansatte som guidet oss igjennom noen bakganger. Vi fikk hvert vårt behandlingsrom og ble skrubbet etter alle kunstens regler. Litt massering i ansiktet og så var det slutt med en dusj… Jeg ble ikke veldig positivt overrasket av behandlingen, men de får få en ny sjanse imorgen.

Etter spa-greia sløvet vi litt før vi gikk en liten tur den andre veien. Da skjønte vi at vi bodde helt i enden av Lovere. Ikke mye å se i den retningen.

Vi gikk en tur tilbake til kjente områder og endte opp med middag på en bar-restaurant rett bortenfor hotellet. Det var en amerikanskinspirert restaurant der vi fikk burger og chips… Godt med noe annet for en gangs skyld 🙂

Nå er det snart tid for køya før vår siste dag i Lovere starter i morgen.

Ha en strålende dag.

Dette innlegget ble publisert i Italia 2011. Bokmerk permalenken.

2 svar til Lovere 2011 Dag 6

Det er stengt for kommentarer.