Lovere 2011 Dag 5

Fredagen er snart historie for oss og idag har vi brukt dagen på å reise.
For min del begynte dagen ganske tidlig idag. 06.30 var jeg ute i parken vi har bodd ved siden av med joggeskoa på beina og kledelig jogge-outfit. Etter 5,5km og en dusj, vekket jeg Eva-Christine og fikk startet dagen med frokost på hotellet.
Da vi hadde pakket oss sammen og sjekket ut gikk trasket vi opp til Termini og fikk kjøpt billett til toget til Bergamo. Vi fant fram til sporet og kom oss på toget som planlagt.
I Bergamo flyttet vi oss over på en buss, som vi fant fram til lekende lett, og kom oss av da vi så det sto Lovere på holdeplassen. Vi gikk nok av i tidligste laget, for da vi sjekket tomtom'en hadde vi 2km igjen til hotellet. Ikke noe problem det, bare å gå..
Så vi fikk sett innfarten til den lille byen, skritt for skritt… 🙂

Hotellet er fint. Rommet er flott og stort. Eneste vi ikke var helt fornøyde med er at hovedveien går ca 7m fra balkongdøra. Heldigvis er rommet i 2.etg så det kunne vert værre. Her skal vi iallefall kose oss med litt spa i morgen og på søndag.

Etter innsjekk tok vi en kort rusletur sammen med Tor som hamra med hammeren over hodene på oss. Litt regn måtte vi også tåle, men ikke nok til at vi ble våte. Etter noen timers avslapping på balkongen og litt sløving på sofaen bestemte vi oss for å teste restauranten på hotellet. Den var faktisk ganske bra. Jeg tro til med en pastarett og Eva-Christine prøvde seg på en fisk som ble renset på bordkanten av servitøren. Han brukte en skje og en gaffel.
Nå er vi trøtte og klare for noen timer på ryggen før vi i morgen skal sjekke ut denne lille byen. Det er nok fort gjort er jeg redd.
Hotellet låner også ut mountain bikes inkludert i rom-prisen. Mountain bike og mountain bike…. Så mer ut som city-racers eller noe sånt. Ingen demping eller noe.. Jaja, får prøve de en tur i morgen. Båt kan man også leie her, men det kostet jo en liten formue, så det tror jeg vi dropper.

Vi koser oss på tur og er fortsatt gode venner, vi snakker sammen hver dag og har det bra.

Hilsen to på tur.

Dette innlegget ble publisert i Italia 2011. Bokmerk permalenken.

2 svar til Lovere 2011 Dag 5

Det er stengt for kommentarer.