Rafting on Salmon River

So… Idag våknet vi til nok en dag med strålende vær. Etter frokost og tannpuss, sjekket vi ut av hotellet og satte kursen for Salmon River. Tar jeg ikke helt feil, ender denne ut i Hood River..
Her finnes det flere rafte-tur-company’s og vi hadde bestilt tur hos All Adventures Rafting (.com)

Vi ankom hovedkvarteret deres og fikk opplæring, utstyr og forklaringer på det som skulle skje. Deretter bar det avsted i firmaets minibusser. Siden vi var 7 personer fylte vi opp en båt. Det var også et tredve-talls andre som skulle rafte samtidig, så de ble spredd i andre båter.

Raftingen nedover elven gikk veldig bra. Vi fikk til et bra samarbeid i båten og hadde en kjempefin tur.
Den heftigste delen av turen var en såkalt kategori 5 -stryk. De kalte det bare et «waterfall» og det besto i fritt fall i en båtlengde hvorpå vi landet på båtens front som da forsvant under vann før den skøt opp igjen.. Se bildene så kanskje du skjønner greia..
Tre fra vår gruppe valgte å stå over denne delen siden det jo var litt risiko og kunne ende med en god svømmetur i fossen. Med oss gikk det bra, men det var andre som fikk seg et par ubehagelige turer i «vaskemaskinen» …

Resten av turen gikk strålende og når vi kom tilbake til «campen» ventet grillmat.

Vi pakket oss så inn i bilen og lot den gå løs på 48 mil med asfalt. Da det var gjort var vi i Moscow rett utenfor Pullmann. Moscow ligger i staten Idaho, med bare noen hundrede meters margin.
Her har vi sjekket inn på hotell for natten.

Slitne nå etter rafting og maange timer i bilen. Ser frem til en god natt på ryggen 🙂

Have fun!

Dette innlegget ble publisert i USA 2009. Bokmerk permalenken.

2 svar til Rafting on Salmon River

  1. Magne sier:

    Hvorfor har du blå hjelm Eskil?

  2. Eskil sier:

    Det var bare jeg som var mann nok til guttehjelm….

Det er stengt for kommentarer.