Going to Hood River

Vi sjekket ut fra hotellet igjen idag. Hentet de andre og etter en gjør-det-selv-frokost satte vi kursen bort fra Bainbridge mot Hood River.

På veien var vi innom St. Helens som er en aktiv vulkan. Her kunne vi se mengder av trær som alle lå med rota pekende mot vulkanen etter utbruddet i 1980. Da forsvant 1000 fot av toppen på den og det var ikke små mengder med masse som spredte seg utover. Trær og annet vegetasjon ble skrellet vekk og lagt ned.

Vulkanen har i ettertid også hatt små utbrudd.

Etter å ha sjekket ut og fotografert fjellene kjørte vi videre til Hood River. Her skal vi sove i natt på et hotell vi nå har sjekket inn på. I morgen går turen videre inkludert en aktivitet på River’n 🙂

Tune back tomorrow…

Ha en stråleden ukestart.

Hilsen turfolket.

Dette innlegget ble publisert i USA 2009. Bokmerk permalenken.

2 svar til Going to Hood River

  1. Magne sier:

    Jeg forstår ikke helt dette rustne bilvraket. Er det bilen til «Miner»? Hvordan ble den slik?

  2. Eskil sier:

    Bilvraket er restene etter en bil som sto i området under vulkanutbruddet. Den har blitt slengt dit den ligger nå fra andre siden av veien. Den har blitt et slags symbol på kreftene fra vulkanen selv såpass langt unna som den er.

Det er stengt for kommentarer.