On the road again

Morn igjen ja..

Enda en dag har passert og denne dagen går nok under kategorien "travel-day" igjen..

Vi våknet sånn passe utvilte etter nok en natt i en fremmed seng. Boulder Lodge, som vi bodde på, lå fint ved et vann og var en idyllisk plass. Typisk 70-80-talls innredning med tjukke tepper på gulvene osv osv..

Vi reiste derfra og ned til Lee Vining for frokost. Da denne hadde fått bein å gå på reiste vi til Mono Lake for å se på de rare skulpturene som naturen har laget den siste tiden.. (snakker mange tusener av år…)
Stilige greier som dannes under vann og som kommer til syne når vannet har sunket ned i årenes løp.

Derfra gikk turen videre til Yosemite for å se på fossen. Her klarte vi også å skuffe innpå litt mere mat, som var sårt trengende til utsultede kranglefanter…. Et sjåførbytte her og turen endte i Merced hvor vi hadde bestilt rom.

Middagen, som idag ble kinafôr, fant vi med litt hjelp av Jørgen og MapSource 🙂

Været har for oss har de siste dagene bare vært sol fra skyfri himmel og til tider veldig varmt. Da vi ankom hotellet her idag målte vi 32 grader utenfor.

Så en liten kommentar til bildene som jeg legger ut. Disse er nedskalert og nedgradert fra 21Mpx til ca 1Mpx og blir derfor ganske dårlige. Uten denne plassbesparende konverteringen ville det ikke blitt noen bilder å legge ut i det hele tatt, siden de er veldig store rett fra kamera.
Kommentarer på bildene taes imot med takk. Er de for lyse/mørke.. uskarpe, dårlige. Kommenter gjerne så har jeg en mulighet for å bli en bedre fotograf 🙂

Ha en fin dag..
Natta her nå, skal sove om en straks..

Dette innlegget ble publisert i USA 2009. Bokmerk permalenken.