Careless Shopping

Så var det blitt fredag og det er nok en fredag som turens investor skal få merke når kredittkortregninga kommer.
Etter en kjapp frokost av den selvhjulpne sorten, fikk Jørgen i oppgave å føre oss til Vacaville for å sjekke ut fabrikkutsalgene som er der.
Dette viste seg å være nesten en liten by med butikker på begge sider av veien. Utrolig mange kjente merke-klesbutikker har såkalt fabrikkutsalg eller outlet som det heter her i utlandet.
Uansett, her var det store muligheter for de shopping-glade.. Vesker, sko, smykker og klær og mye annet var å finne her. Adidas, puma, nike, tommy hilfiger og en rekke andre merkevarer ble solgt til lavere priser enn vanlig.
Det er utrolig hva dette gjør med handlelysten. 3 nye kofferter i forskjellige størrelser ble kjøpt og jaggu ble det innhold i de også.
Jeg fikk også kjøpt meg et kjekt strømadapter som gjør om fra 110V til 220V. Veldig kjekt når det viste seg at laderen til hårklipperen min ikke ville ha 110V…. Så nå kan frøkna slå gresset på månen igjen 🙂

Utpå kveldinga ble vi ferdige med shoppinga og kunne reise videre til kveldens hotell som ligger i Fairview ikke langt fra San Francisco. Etter en kjapp skifting av klær, tok Jørgen oss fram til en restaurant vi var blitt anbefalt på hotellet. En meksikansk greie hvor maten var god og vannet var fra Voss (!!)

Igjen har vi hatt en strålende dag uten skyer på himmelen. Ca 28 grader her i traktene, som jo er ganske behagelig hvis man ikke stresser for mye utendørs.
Innendørs er det som regel veldig kjølig. Disse amerikanerne har ikke begrensninger på bruk av aircondition. Det virker som om jo kaldere inne jo bedre.

Ha en herlig dag der hjemme.. Vi ferierer videre uten hemninger 🙂

Dette innlegget ble publisert i USA 2009. Bokmerk permalenken.

2 svar til Careless Shopping

Det er stengt for kommentarer.