Going to Las Vegas

Vi startet dagen med frokost i hotellets frokostsal. Der hadde de "det vanlige".. søtsaker, pannekaker og toast..

Jaja, ikke så mange alternativer der. Straks etterpå bar det i vei inn i Grand Canyon igjen. Vi ville ha en siste look på et par steder før vi forlot denne mektige og merkelige canyonen.
Etterhvert satte vi bilens front i retning Las Vegas.

Kjøreturen var varm. Heldigvis er det ingenting i veien med aircondition i bilen, men likevel stikker sola inn i bilen og varmer. Det varmeste vi målte idag var 42 grader utenfor bilen. Og da sto den ikke parkert, men lå i 70 miles på motorveien.
Vi stoppet ved Hoover dam for å ta en titt på denne mye omtalte demninger og dammen. Egentlig ikke så veldig spektakulært, men likevel en stor og voldsom installasjon som produserer mye strøm.

Turen videre gikk uten problemer og Jørgen fortalte oss hele veien hvor vi skulle kjøre. (Jørgen er stemmen i TomTom navigasjonsprogrammet i telefonen min…)

Vi ankom Hotel Paris Las Vegas sånn ca klokken 19. Et utrolig stort hotell som bare må oppleves. Å komme inn her er som å gå inn i en annen by. Det er jo også hele vitsen, men det er utrolig hvor godt de har fått det til.
Etter innsjekking fikk vi testa dusjene på rommene og fant også ut at dette er det første hotellet vi er på som ikke tilbyr gratis internett. Her skal man få bo billig, men alt annet koster ekstra.
Vi tok turen ned igjen med heisen og entret "Paris" for en middag. Mange restauranter å velge mellom. Vi endte opp på en hyggelig pasta++ restaurant der vi fikk nok av mat i våre sultne mager. Varme dager med ujevne måltider, varierende søvnmønster og ny seng til stadighet er en prøvelse på humøret til turdeltagerne. Det gjør derfor godt med en god middag når dagens strabeser er unnagjort.

Etter middag gikk vi en liten runde for å titte litt. Den kvinnelige delen valgte å returnere til hotellet, mens den mannlige delen gikk en utvidet runde for å sjekke litt.
Denne byen er helt opp-ned sammenlignet med andre steder. Hjemmefra er vi vant til å høre om å spare strøm, ta var på miljøet osv osv.. Her er alt snudd helt på hodet. Digre lysskjermer, reklame, casinoer i fleng, opplyste hoteller og kunstige innsjøer er bare noe av alt det spektakulære man kan se i Las Vegas.
Og så er det veldig varmt her nå. Nå på kvelden vil jeg anta det er rundt 25-30 grader ute. Blir jo svett bare av å rusle rolig rundt.

I skrivende stund er klokken 00:41 og siden vi ligger 9 timer bak dere i Norge er jo dere allerede igang med en ny dag.

Ha en strevsom dag.. Vi koser oss i strålende sommervær 🙂

Dette innlegget ble publisert i USA 2009. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Going to Las Vegas

Det er stengt for kommentarer.