Looking for Obama

Idag har vi gått en hel masse igjen.
Begynte dagen med en tragisk frokost (begynner å bli fin på det nå..) og tok så beina fatt og tuslet i retning Washington Monument. Vi hadde billetter for å komme til topps i nåla kl 10 og det var en fin dag for en slik tur.
Mens vi ventet på å komme opp passerte Mr. President forbi. Vi skjønte at ting var i ferd med å skje da politihelikopteret begynte å sirkle rundt og alle veiene ble stengt av slik at Obama skulle få fritt leie. En hel del politisykler, svarte biler med sikkerhetsvakter hengende i takluka, limoer og politibiler passerte forbi..

Så kom vår tur til heisen mot toppen av Washington Monument. God utsikt var det og perfekt vær. Litt kjedelig at det var veldig dosete vinduer der oppe, så bildene ble så som så.
Putta på 70-200 objektivet og fikk da til noe.

Nede på bakken igjen gikk vi mot parken med veggen med navn fra Vietnamkrigen og minneveggen fra Koreakrigen. Bildene får tale sitt her.

På vei tilbake var de to eldste i reisefølge innom kunstmuseet, mens vi andre tok turen innom Air and Space museet. Her var det rett og slett litt kjedelig fordi det var altfor mye folk der. Det er tydelig at folk her har godtatt at man må stå endel i kø.
Det er køer overalt for alt man skal se og gjøre. De har også bra køkultur og det er ingen sure gamle damer som sniker i køene. Heldigvis….
Gjenstår jo å se hvordan det blir i morgen, på deres Independence day. Da blir det nok enda mer folksomt her.

Dagens middag tok vi på en taco-restaurant nedi gata her. Veldig bra mat, hyggelig betjening og helt greie lokaler.
Nå har vi nettopp sett en generalprøve på morgendagens fyrverkeri. Så det fra hotellvinduet. I morgen skal vi ned og se det på nært hold.

Har endelig fått til geotagging av bildene. Selvsagt har ikke GPSen dekning innendørs og overalt, men får da tagget noen bilder. Når du klikker på linen for å se hvor bildet er tatt er det den blå pila som angir fotostedet. 

enjoy

me sjåast 🙂

Dette innlegget ble publisert i USA 2009. Bokmerk permalenken.