Vandring strandlangs

IMG_5538IMG_5540
Dagens morgenutsikt kl 09.00

Idag har vi rekognosert i områdene rundt her vi bor. Etter en imponerende bra hotellfrokost trasket vi ut i kjent stil med kurs mot stranda. Ifølge yr skulle det regne litt idag, men som så ofte før har yr feil og det var helt greit idag. Vi har ikke sett noe regn her. Vi stoppet innom Spar og kjøpte litt vann og kjeks. Allerede her begynte Eva-Christine og skjønne at hun hadde tatt på for mye klær. Det er jo varmt jo….

IMG_5545
Varmt i sola…

Første stopp ble på kjøpesenteret Yumbo hvor vi prutet til oss en caps til Eva-Christine. Selgeren ville ha 15 euro, så jeg bø fem.. Han jenka seg til ni og så endte vi på syv…. Med caps også på fruens hode kom vi oss ned til stranden og fikk tatt av skoa og begynte og gå vestover. Mye sand, sol og bølger fikk vi sett sammen med delvis og helt avkledde badegjester.

IMG_5494IMG_5553IMG_5564IMG_5577IMG_5581IMG_5498

Vi gikk til vi kom til øyas sydligste punkt og der tok vi oss litt lunsj. Spaghetti carbonara til meg og marinert kyllingsandwich til frua. Spaghettien var greit nok kokt, ellers smakte det ikke stort. Marinert kylling måtte vi lete etter og da vi var enige om at det ikke var kylling, men noe annet kjøttlignende i sandwichen, sendte vi den ut igjen. Den kom fort tilbake med beskjed om at det var kylling og alt i orden…  Så da var det bare å eta da.

Vi ruslet tilbake til hotellet og badet i bassenget. Hotellet har flere basseng og mange solsenger.

PB051005
PB051012

Når det nesten var blitt mørkt rulset vi til Anastasis favorittrestaurant El Duke og fikk oss en god middag. Vi spurte servitøren om han kjente Anastasi og viste han et bilde og da var de helt med. Veldig begeistret og klar beskjed om å hilse tilbake. Når vi skulle gå kom de og ville ha bilde av oss, så vi fikk også tatt et bilde til oss selv.

IMG_5514

Nå er det kveld, klokken er halv ti og vi kan se det er tordenvær ute på havet. Det lyser opp litt innimellom.

En fin dag har vi hatt og solbrente har vi blitt, spesielt på venstre siden ettersom sola sto på den siden når vi gikk på stranda. Vi får gå andre veien en annen dag Smilefjes
Og hvem tenker vel på å smøre seg på føttene? De er jo nedi skoa… burde vært… røde har de blitt.

Hilsen fra to på tur i sol og varme.

Dette innlegget ble publisert i Gran Canaria 2016. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Vandring strandlangs

Det er stengt for kommentarer.