Første dag på tur

Endelig har den noe forsinkede høstferien startet. Tidlig idag kom en forhåndsbestilt taxi og hentet oss klokken 06.30. Da var det såpeglatt i bakken vår og vi møtte han nede ved veien. Til jernbanestasjonen bar det og toget videre til Gardermoen gikk som på skinner. Flyet lettet og landet i rute og alt gikk veldig fint.

IMG_3773

Leiebil fikk vi også ordnet oss og selvsagt ble det en liten oppgradering sammenlignet med den vi hadde bestemt oss for. Måtte jo ha en sterk dieselbil her anbefalte de…  Jaja, det ble en Renault Clio.

IMG_4883IMG_3795IMG_4901IMG_4900

Hotellet vi skal bo på er veldig bra og vi har fått vår plass innerst i en gang, så her skal vi nok få det rolig og behagelig. Det er gangavstand (iallefall for oss) til drøssevis med restauranter. Vi rådførte oss med resepsjonisten og havnet på en fisk- og skalldyrsrestaurant ikke langt unna. Der ble det laks på fruen og spaghetti med havets frukter på en unge lovende. Bildene får tale for seg, men det skal sies at vi ble veldig mette og måtte gå en lang omvei hjem for å “gå ned” maten.

IMG_3792
IMG_3787IMG_1835

IMG_3789
IMG_3790IMG_3791

Ferie er ferie.. Klokka her er nå 21.15, vi ligger en time etter Norge, og nå blir det ikke lenge før vi inntar horisontalen. Det har blitt en lang dag og allerede i morgen har vi en guidet tur i fjellene.

Vi gleder oss….

Dette innlegget ble publisert i Madeira 2015. Bokmerk permalenken.