Padletur til Eikern

Idag har jeg padlet en tur jeg har planlagt og sett på mange ganger. Kartet har blitt nøye studert og noen nettsider sjekket for å finne ut om det er mulig å padle fra Hillestadvannet til Eikern. 

Helt konkrete svar var vanskelig å finne, så dermed startet turen med litt spenning på om jeg ville komme fram. 

Det viste seg etterhvert at dette ble en fantastisk flott tur. Det var unormalt mye vann nå. Altså høy vannstand. Ett sted på turen skle jeg over en stokk som lå over elva og det hadde nok ikke gått med lavere vann. 

   
   
Etter mye flott natur og flotte padleopplevelser kom jeg ut i Bergsvannet. Der ble det litt lapskaus fra Fjordland på primusen. Den kan ikke anbefales… 

 

Lunsj en er snart klar.

 
Jeg padlet inn mot Eidsfoss og tittet på fossen fra oversiden. Det buldret godt der idag. Litt strøm var det i «ovarennet», men ikke verre enn at det gikk fint å padle ut igjen og bort til rasteplassen ved kirken ettersom det ikke var noe passende sted å dra opp skuta der inne ved fossen. 

  

Klar for trilletur

   

På Eikern


 Så da ble det en trilletur over til Eikern før den siste mila opp til hytta skulle padles. En badestopp måtte også til, for det ble hett. Det til tross for kun shorts og t-skjorte. Spruttrekket ble også lagt bort som følge av varmen. 

Helt utrolig stille idag. Stort sett helt vindstille eller litt medvind. Blir ikke bedre 🙂

    

  

Dette innlegget ble publisert i Eskil fra dag til dag. Bokmerk permalenken.