Ferie del 2

En ny uke har gått av ferien vår og den har vi brukt hjemme og på Arøya. Vi nyter noen rolige dager og forsøker å tenke minst mulig på jobben mellom hver gang noen ringer derfra.

Litt prøving av bil har jeg tatt meg tid til. Golfen begynner å ha gått ganske langt og det er litt smårust på den. Burden den byttes ut mens den fortsatt har livets rett, eller burde man tyne ut av den mest mulig og kjøre den til den begynner å bryte sammen?

Uansett ble det litt testing av pick-up bil, men fornuften seiret til slutt og jeg har slått det hele fra meg. Bilen jeg fikk tilbud på var en Isuzu D-max black edition. Jaja, vi får spare mer penger og se hva det ender opp med.

IMG_4764
Fønix tester badebassenget ved lekestua på Arøya.

På Arøya holder fattern på med å legge inn vann i hytta etter at de har boret etter vann. Planen var å låne en minigraver for jobben, men da vi var der bestemte jeg meg for å prøve å grave litt, iallefall inne ved veggen der det blir vanskelig med en gravemaskin. Det endte med at vi gravde alle de 14-15 meterne bort til bortehullet så nå ser det ut som han slipper å få tak på gravemaskinen. Det er jo rart hva vi får til når vi bare setter igang.

IMG_4765
Her er Eva-Christine igang med spaden. En drøy meter dyp har grøfta blitt.

Rune var på hytta i helgen før vi kom og han hadde hatt fiskelykken med seg og halet opp en masse makrell. Derfor ble det makrell til middag. Takk for det, Rune Smile

IMG_4774
Runes makrellfangst smakte bra.

IMG_4775
Grøfta er nesten ferdig. Gjenstår bare litt dybde i enden. Så er det bare alt det andre som gjenstår. Lykke til, pappa.

Jeg fikk meg også noen morgenturer med kajakken mens vi var på hytta. Det er veldig deilig å padle avgårde på morran før frokost. Her kan du se hvor jeg padlet på mandag og tirsdag. Linkene går til sports-tracker.

Noen dager gjenstår av ferien, så vi skal nok finne på noe å bruke de på også.

Ha en strålende dag.

Dette innlegget ble publisert i Eskil fra dag til dag. Bokmerk permalenken.