Bading er gøy

Dagene flyr, tenna er bytta ut og sommerens varme er her. Fönix har merkbart mindre apetitt nå i varmen, men har likevel klart å komme seg opp i drøye 11kg. Vi koser oss masse med valpen som til tider er litt svimete, litt klønete, hører litt dårlig og ellers alt annet jeg tror er helt normalt for en valp. Han er egentlig en veldig snill hund som sjelden gjør noe galt og lystrer som bare det.

Jeg har alltid ønsket at Fönix skulle bli glad i vann og bading og det ønsket ser det ut til at blit oppfylt. Han plasker uti enhver vannpytt og ser ut til å storkose seg i det våte element. Nedenfor kan du se en liten video jeg har laget fra gårsdagens tur til Grorødvannet som viser litt av hans gode takter i vannet.

Vi har nå fullført valpekurset vi begynte på. Der fikk vi lære mye om hund og om trening med klikker og mye annet. Et kurs vi har hatt mye glede av og med en fantastisk flink instruktør som villig delte av sin erfaring og ga mange tips. Vi håper vi kan få være med på et oppfølgingskurs en gang i fremtiden.

Dette innlegget ble publisert i Eskil fra dag til dag. Bokmerk permalenken.

2 svar til Bading er gøy

Det er stengt for kommentarer.