Sommerhelg på Arøya

Denne helgen har vi tilbragt på Arøya. Fönix holdt et heidundranes tempo når vi kom ut hit på lørdags morgen. Begynte virkelig å lure på om han hadde ladet opp hele uka til denne turen.

Jeg dykket litt for å hente opp noe ting og tang som var blitt mistet i vannet siden sist, og da jeg var ferdig badet jeg litt sammen med Fönix. Vi svømte en liten tur og jeg fikk virkelig merke hvilken hastighet han svømmer i. Selv med svømmeføtter måtte jeg ta godt i for å holde følge med han i vannet. Han har blitt en særdeles flink svømmer. Kanskje har hans dobble sporer på bakbeina en effekt i vannet?

Etter alt dette strabeset, begynte heldigvis kreftene å ta slutt i denne lille pelsbelagte kroppen og vi kunne omsider sette oss ned til middag med en sliten hund sovende ved vår side. Det ble ikke særlig mye mer aktivetet den dagen…

Idag, søndag, dro vi ut på Håøya for å gå tur. Jeg sjekket turkartet på ut.no og fant ut at det var turstier på øya. Vi la til i paradisbukta og tok beina fatt på en bratt tur opp mot toppen, Storefjell. På veien opp mista jeg båndet til Fönix. Vi spiste litt banan og snacks og tok endel bilder av den flotte utsikten, før vi satte kursen nedover igjen en annen vei. Halvveis nede oppdaget jeg at båndet var borte og sprang opp igjen uten å finne det. Spurte noen der oppe om de hadde sett det, men det var negativt.

Tilbake ved båten ble jeg ropt etter og jaggu hadde de jeg spurte på toppen funnet båndet og tatt det med til oss. Fantastisk…

En fin tur hadde vi, og Fönix var heldig og fikk gå løs store deler av turen.

IMG_4158IMG_4159IMG_4162IMG_4165IMG_4166IMG_4174IMG_4178IMG_4181IMG_4187

20140623-201803-73083048.jpg

Dette innlegget ble publisert i Eskil fra dag til dag. Bokmerk permalenken.