De to neste dagene

Fra nå av kommer denne bloggen til å bli sett fra menneskers øyne. Å skrive blogg ut fra hundens ståsted virket veldig rart, så heretter blir det fra eiernes øyne.

Fönix har allerede fått innarbeidet gode rutiner om natta. Han sover samtidig med oss andre i huset, og det liker vi godt. Natt til torsdag var det ikke et knyst fra han. Jeg la han inn i buret på kvelden og lukket det. Sa god natt, og det ble stille med en gang. Så da håper vi det fortsetter sånn.

På tirsdag kjøpte vi nytt bur til bilen som han ikke likte så godt. Det ble en hylende tur fra Sem til Tønsberg hvor vi skulle gå en liten bytur sammen med Hans, Charlotte, Hermina, Fifa og Askur. Vi ble en fin gjeng som ruslet langs bryggene. Vi var ute på en pir og gikk på flytebrygge. Fönix overrasker stadig med godt talent hva gjelder å gå i bånd. Utrolig flink er han.

Fönix sjekker utsikten fra bryggekanten.

Fönix sjekker utsikten fra bryggekanten.

Hans, Charlotte, Hermina, Fifa og Askur på en pir i Ollebukta.

Hans, Charlotte, Hermina, Fifa og Askur på en pir i Ollebukta.

IMG_3763

Fönix tiltrekker seg en svane når vi sitter på en flytebrygge. Vi kom oss unna før den kom for nære.

Etter denne turen til byen var kvelden en vits for lille Fönix. Det var ingen problem å legge han denne kvelden heller.

Onsdagen var det Eva-Christines tur til å være hjemme med han. De gikk en morgentur og tok det rolig utover dagen. Han liker ikke sove på formiddagen, men roet seg etterhvert. På kvelden gikk vi en skogstur med han og da var han overraskende pigg. Vi var også en tur innom hos Rikke og hilste på hunden Milo. Igjen imponerer Fönix med en god kommunikasjon med andre hunder og tar signaler godt. Han inviterer fort til lek og gir seg ikke så lett. Godt at han kun får hilse på snille hunder i denne perioden 🙂

Idag er det torsdag og vi har startet dagen med mat og en liten tur. Vi jobbet litt med ut og inn av buret i bilen, masse godbiter og mye morro der. Kjøpte igår en barnegrind som jeg har satt opp slik at han nå disponerer kjøkkenet og litt av stua. Det ser ut til å fungere kjempefint. Jeg fikk tatt meg en dusj og nå sitter jeg ved data’n mens han er alene der ute. Ikke mye jamring nå, og ista roet han seg helt ned og nesten sov litt. Dette lover bra 🙂

Idag skal vi ut på tur med Fifa igjen. Det blir morro!

Dette innlegget ble publisert i USA 2014. Bokmerk permalenken.