Mine to første dager

IMG_0889

Her er det rett før jeg reiser med mine nye eiere.

Turen fra Notodden til Sem gikk veldig fint. Ingen oppkast og ingen problem. Mine nye eiere lot meg få ligge i fanget til muttern, så da roet jeg meg omsider der. En tissepause på veien hadde vi og et stopp i en dyrebutikk som egentlig hadde stengt. Der fikk jeg gå fritt rundt og se meg om. Mange gode lukter der.

Når vi kom frem fikk jeg lukte rundt i mitt nye hjem. Mange nye ting jeg må venne meg til, men det skal nok gå bra. Jeg fant meg til rette under sofaen. Noen deilige små tyggebein har jeg fått så da slipper jeg å tygge på fingra til fattern hele tiden. Dessuten piper han omtrent som søsknene mine når jeg biter’n, så det gidder jeg ikke ;P

Fattern prøvde å få meg til å sove i et bur på soverommet den første natta. Det syntes jeg lite om, så jeg ga klar beskjed om at det ikke var noen god ide. Da tok fattern fram en madrass og la seg på gulvet med meg. Det var koselig, så da sovnet jeg på et teppe ved beina hans. Når jeg våknet var det ut og tisse igjen, så litt mat, og ut igjen for å tisse mer.

Vi besøkte et treningssted for hunder. Der hilste jeg på flere snille hunder og mennesker som jeg sikkert skal få se igjen mange ganger. Etterpå besøkte vi mutterns besteforeldre som koste og klappet på meg. Det var så varmt hos dem, så jeg fant meg en soveplass ved verandadøra.
Når vi kom hjem var det mat, ut, mat, ut og ut og ut hver gang muttern og fattern mener jeg må tisse litt. Denne kvelden var det greit å ligge i buret mitt, så jeg sov der fra halv elleve til kvart over seks. Da var fattern fornøyd.

IMG_0947

Her er jeg utenfor hjemmet mitt.

Dag to i mitt nye hjem mente fattern at vi må begynne å venne meg til en hverdag slik den vil bli i fremtiden. Jeg har fått testet et annet bur, som jeg ikke liker så godt. Det er mye godbiter inni der, men når jeg har spist opp alle er det ingen som fyller på. Uansett hvor mye jeg maser, så skjer det ingenting.
 
Senere på dagen besøkte vi søsteren min, Fifa, som bor 20 minutters kjøring unna. Det var gøy å se henne igjen. Fifa bor sammen med pappan vår, Askur. Han var ikke like fornøyd med tempoet vårt og roet oss ned når han fikk lov. Hermina bor også der, og hun er litt tante-sofie. Tror ikke hun liker meg så godt, men bare vent til jeg blir litt større så skal jeg nok sjarmere henne tenk.

Fattern hadde med kameraet sitt som han blinket på oss med.

IMG_0981

Her er jeg, Fifa og Hermina.

IMG_0984

Pappa Askur og meg

IMG_0985

Pappa prøver å si noe om oppførsel…

IMG_0996

Er det her du bor’a søster.

IMG_0998

Jeg kan gape høyere enn deg.

IMG_1000

Au, Fifa. Den var ufin når jeg står og poserer.

Da vi kom hjem var jeg stuptrøtt og etter litt mat og nødvendig ærend ute, så sovnet jeg i buret nesten uten forviklinger.

 

Dette innlegget ble publisert i USA 2014. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Mine to første dager

Det er stengt for kommentarer.