Roadtrip

Idag har vi kjørt biltur på lykke og fromme for å se hva som dukket opp. Siden vi begynte å gå tom for “anbefalte aktiviteter” ble det idag en tur med Pandaen. Etter en sen frokost satte vi av sted på en rute jeg fant fram til med google maps.

Det er skummelt med google maps. Den kjenner til de fleste krøtterstier og presenterer de som en hvilken som helst annen fylkesvei. Mer om det litt senere.

Etter avreise hjemmefra fulgte vi den planlagte turen oppimellom og bortimellom og enda litt mer oppover til et gammelt og forfallent merkested som google kjente til. Veien opp var fin, bare litt grusvei de siste meterne. Vi parkerte og ruslet opp til et murhus som hadde falt sammen og et par karer med kikkerter på brystet og noen større på stativer. Fugletittere vil jeg anta. De preka og pekte, tittet i kikkertene, norterte i en bok og holdt skravla gående. Vi tuslet litt rundt og lurte på hva dette var og hvorfor vi hadde havnet der.

IMG_2006IMG_2002IMG_2003IMG_2005

Ikke mange minuttene senere satt vi i bilen igjen og fikk nye instrukser av den positive damen google har lånt stemmen til.

Vi kjørte videre på grusveien som slynget seg bortetter fjellsidene. Fjellet var ikke bratt eller skummelt, men veien var av varierende kvalitet. Det gikk på andre giret og noen ganger første. Etter langt og lenge trodde vi det snart var slutt på den dårlige veien og like etterpå kjeftet googledamen RETT FREM og der var det stengt med kjetting…

IMG_2011IMG_2010

IMG_2009

På tide å gi opp mens vi hadde en returvei som var kjørbar tenkte jeg der varmen presset på med sine 38,5 grader. Vi kom oss omsider tilbake til asfalten og jeg merket at fruens tålmodighet begynte å røyne på, så neste stopp ble raskt gjort om.

Herfra satte vi kursen nedover mot vannet og vi nærmet oss etterhvert Marbella, noe som var merkbart på husene rundt som etterhvert dukket opp og ble større og flottere. Golfbaner og mye flotte hus å se og en voldsom utsikt. Nedover gikk det og målet var stranda ved “nikki beach”. Dette var et sted jeg hadde lest om at var en rådyr luksus beach club. Før vi kom så langt fant vi oss en fin lunchrestaurant som serverte en hamburger til meg og quesadilla til fruen.

Vi parkerte så litt nærmere stranden og ruslet en god tur frem og tilbake i vannkanten. Det kalde vannet var ikke plagsomt kaldt og ikke nok til en forfrysning, dessverre.

IMG_2020

IMG_2018

IMG_2026

IMG_2024

Vi kjørte hjem til leiligheten og koste oss med kald drikke, et bad og en dusj før vi ruslet ned til byen for middag. Vi siktet oss også inn mot en hairdresser fordi han som klippet meg for et par dager siden gjorde en litt for dårlig jobb. Så med enda kortere hår fant vi dagens middag ikke langt unna. Fruen spiste lasagne med ost og antydning til pasta og enda mere ost. Min siste middag for denne gang ble en pasta penne med pesto og tørkede tomater.

IMG_2034

IMG_2060

Mette og glade ruslet vi en tur nedom stranden for en is før vi vendte snuta hjemover og kunne konstatere at tivoliet nå var pakket sammen. Nå blir det muligheter for en siste natt i fred og ro.

I morgen er det hjem igjen, så dette er siste innlegg for denne reisen. Sitter nå på terrassen, det er vindstille og vi kan høre plenen bli vannet nedenfor.  Gradestokken viser 29 grader og airconditionen er startet for å muligens få levelig innetemperatur i natt.

Klemmer fra oss – over og ut.

IMG_2036

Dette innlegget ble publisert i Spania 2018. Bokmerk permalenken.