Streetwalking in Seattle

Idag ville vært en fin dag og slappet av på, men istedet ble det en bytur til Seattle.
Vi begynte pent med sen frokost og tok så båten over til Seattle. De vi besøker valgte klokelig å bli hjemme idag, så det var oss fem som tok turen.

I byen fikk vi tatt de siste nødvendige innkjøpene får jeg håpe. Shoppinglysten min har blitt overmettet, men det kan virke som om de andre turdeltagerne er umettelige på dette feltet.
Mange butikker ble besøkt og mange penger ble brukt….
Vi fant blant andre en Harley Davidson butikk som solgte mengder av effekter med det velkjente motorsykkelmerket på. En god venn kan vente seg noen oppmerksomheter herfra 🙂

Vi fant etterhvert en restaurant der vi fikk oss litt mat, og senere en is på McDonalds, før båten tok oss tilbake til Bainbridge ved halv åtte-tiden ikveld.

Det ble take-away thai-food idag og det smakte sånn passe greit. Begynner ikke å bli kresen, ikke misforstå, men begynner å bli temmelig lei mat fra restauranter.

Håper alt står bra til der hjemme.

Have a good one!

Dette innlegget ble publisert i USA 2009. Bokmerk permalenken.

2 svar til Streetwalking in Seattle

  1. Eva-Christine sier:

    Anastasi: Følger du med eller? For å være en som er med oss hver dag, er det veldig lite kommentarer å få… 😛
    Forresten, tusen takk for at du henter oss til søndag!

  2. Anastasi sier:

    Joda, jeg har vært innom til tider jeg Eva, har fått med meg alt unntatt de siste dagene her. Men kommentarer har jeg ikke vært flink til å legge inn nei. Har ikke hatt peiling på hva jeg skulle skrive for noe…. blir jo reint målløs og ikke så rent lite misunnelig å se hva dere har opplevd 🙂
    Uansett….. godt å ha dere hjemme igjen 🙂

Det er stengt for kommentarer.