Walking on Broklyn Bridge

Morn igjen ja, her er en liten oppdatering fra turfolket.

Som tittelen sier har vi idag gått på Broklyn Bridge. Rettere skrevet har vi gått over den og så tilbake…

Men, first thing first…
Frokost med pannekaker, egg osv er i ferd med å gli inn i kategorien vanlig. Derfor prøvde jeg med en belgisk vaffel idag. En tjukk vaffel som egentlig ikke inneholdt annet enn luft. Jordbæra oppå redda retten.
Hadde heldigvis helgardert med to brune toaster i tillegg, så jeg ble iallefall mett.

Vi hoppa på cab-bussen vi hadde billetter på fra igår siden de fortsatt var gyldige og satt på ned forbi ground zero. Der trasket vi glade og fornøyde over bridgen mens kamera og føtter ble gode og varme.
På andre siden fant vi en kjent pizza-sjappe, Grimaldis Pizzeria, som vi var blitt anbefalt av flere. Frank Sinatra skal visstnok ha uttalt at det var bra pizza der, så da er det vel det.

Det var nok pizzaen som var best der. Hyggelig atmosfære osv, men ikke noe overdådig eller flott på noen måte.
Enkelt og greit, men anbefales!

Vi ruslet videre til en park ved siden av bridgen og slappet av litt før vi tok fatt på tilbaketuren. Det var veldig hett oppå den broa. Lufta sto stille mens vi svetta videre. Jeg knasta inn på gps’en at vi ville tilbake til hotellet og så gikk vi hele veien hjem.. Ca 1,5km med bytrafikkerte fortauer…

Etter en dusj smakte det godt med litt mat som vi idag inntok på en tilfeldig thai-mat-bule som hadde veldig god mat, men også her var interiør og fasiliteter satt i andre rekke. Det gjorde ikke oss noe, selv om skribenten her var en smule skeptisk i starten.

I morgen venter en drøy tretimers togtur i sørlig retning fra New York…..

Have a warm day 🙂

Dette innlegget ble publisert i USA 2009. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Walking on Broklyn Bridge

Det er stengt for kommentarer.