Merkedammen rundt

Igår hadde vi oss en fin tur rundt Merkedammen. Fruen, bikkja og jeg. Været var varmt og godt så dette ble en fin sommertur. Lysten på å gå i skogen er litt laber om dagen og mye av det på grunn av de enorme mengdene med flått vi sliter med. Bare etter noen timer i skogen plukker vi et tyvetalls flåtter fra pelsen utover kvelen.

Med på denne turen var også kameraet. En sjelden gang i blant klaffer alt. Jeg har med riktig kamera og riktig objektiv til motivet som dukker opp. Denne gangen var den en nesten tam sommerfugl jeg fikk festet til minnebrikka.

IMG_7144web

IMG_7160web

IMG_7169web

Videre på turen var det helt greit med litt bading og Fönix er ikke vanskelig å få uti. Gutten har begynt å hoppe uti fra stadig høyere knauser.

IMG_7181

Vi leker aldri med pinner…  Derfor ble det en liten del av en stor stokk.

IMG_7200

Ta sats

IMG_7201

Strekk ut

IMG_7203

og spark unna..

IMG_7238

En klok liten herremann denne bikkja.

Dette innlegget ble publisert i Eskil fra dag til dag. Bokmerk permalenken.