Tur i skogen på Sem

Idag fikk vi besøk av Honerødbanden som kom for å skremme vekk dyra i skogen her på Manum. Hermina og Askur tok denne jobben og besto med glans. De små knøttene fikk også luftet seg godt og selv om de fortsatt henger i tottene på hverandre, synes jeg de begynner å bli litt mer interessert i verden rundt seg. De er ikke så opptatt av å leke, selv om de kjegler regelmessig..

IMG_1294

To glade søsken ut på eventyr i ukjent skog.

IMG_1287

Fönix tar igjen litt…

IMG_1293

Fifa i farta

Fönix sin hverdag begynner å ta form og vi går vår første “normaluke” i møte. Vi er så heldige å ha gode venner som tar seg av Fönix når vi er på jobb, så dagene hans blir gradvis tilpasset en “normal” som vi alle kan leve med.

Vi koser oss stort med Fönix og er veldig glade for at Fifa ikke bor langt unna og at valpene sees regelmessig. Vi er også mye ute blant andre hunder og mennesker. Igår var vi blant annet på Ringshaug og gikk tur på stranda der. Han fikk smake på saltvann og vasset gladelig ut i vannet uten å reagere på verken det våte eller at det bølget litt. Tøff type som jeg håper blir glad i bading og båtliv.

Dette innlegget ble publisert i USA 2014. Bokmerk permalenken.