Reisedag til Hanoi

Vi våknet idag til en flott dag, varmt og sol som vanlig. Vi stelte oss og pakket sammen koffertene og ble litt forskrekket da de veide over 20kg hver. Vi har jo nesten ikke kjøpt noe, så det må være de svette trøyene….

Frokost ble det og deretter sjekket vi ut kl 09.50 og da kom sjåføren vår og kjørte oss til flyplassen hvor guiden møtte oss. Han ordnet med innsjekk og så dro han. En enkel jobb han har gitt… Vi satt og ventet i avgangshallen og kom oss med flyet til Hanoi klokken 11.50
IMG_0623IMG_0624

Ved ankomst Hanoi fant vi en ny guide med navnene våre på et skilt og ble med han. Bil med sjåfør, akkurat som vi pleier. Fint opplegg dette her. På veien fra flyplassen kjørte vi forbi et fabrikkområdet der bla.a. Honda, Yamaha og Canon hadde fabrikker. Jeg spurte guiden om det gikk an å få en tur i Canon-fabrikken, men det virket det ikke som han tente så veldig på. Vi bor nå på “Boss Hotel” hvor de hadde fått informasjon om at vi var på bryllupsreise. Blomsterdekorasjon på senga, samt kake og vin på bordet. Veldig hyggelig! Kaka var til og med god, sjokoladekake med krem… Skulle tro de kjente oss. Vinen derimot har vi ikke testet. En rød lokal greie “Vang Dalat”. Best å la den bli på flaska si.

IMG_0630IMG_0631IMG_0632IMG_0641

Siden Eva-Christine ikke er i noe særlig form, fortsatt surklete og slapp med rennende nese, har vi tatt det med ro på hotellet idag. Vi var såvidt utenfor i gata, men etter noen minutter snudde vi og tok en tidlig middag i hotellets mørke og dystre restaurant. Pizza til Eva-Christine og sweet & sour pork til den litt mer urbane ektemannen hennes. Mens vi satt og spiste begynte det å regne noe aldeles forferdelig. Det styrtet ned. Like greit at vi ikke var ute på vandring da.

Takk for alle kommentarene på forrige innlegg.

Mange hilsner fra to nygifte på tur.

Dette innlegget ble publisert i Bryllupsreisen 2012. Bokmerk permalenken.

7 svar til Reisedag til Hanoi

Det er stengt for kommentarer.