Reisedag til Hoi An

Dagen startet med frokost på hotellet og vi delte idag den siste av to “ingers bricks” som vi hadde med hjemmefra. Siden flymaten ikke var så ille på vei hit, har bircksene overlevd helt til idag…

IMG_0347
Så bar det ut til flyplassen og bare 45 minutter forsinket tok vi av med retning mot Danang. Der møtte vi en ny guide med sjåfør og de kjørte oss til Hoi An hvor hotellet vi nå bor på ligger.
IMG_0376IMG_0378
Dette er et resort og det er veldig fint her. På rommet møtte det oss en seng som var dekorert med et hjerte av små blomster og et teppe der det står “Happy honneymoon”. Koselig det da Smile
IMG_0353
Gata utenfor er i litt dårlig forfatning og det er mye turisme her. Mange resorter bortover langs hovedveien og endel middels fattige folk som bor i bakgatene. Det bor også noen rike her, så det er vel ikke noe dårlig strøk.

Vi tok oss en club sandwich på hotellets restaurant, før vi ruslet en kort tur i nærområdet. Vi rakk å se et lite marked der de fleste parasoller og butikktak var ca 1,70m høye. Jeg måtte altså bøye hodet for å gå gjennom gata hvor de solgte frukt o.l. samt mye annet rart.
IMG_0365IMG_0366
Her kan du kjøpe det meste innen frukt og grønt.

Tilbake på hotellet måtte poolen prøves. Eva-Christine var ivrig uti og det var en deilig opplevelse å få kjølt oss ned noe.
IMG_0380
Kone har badet en god stund idag.

Jeg har fortsatt endel rue igjen på såret på armen, så jeg holdt denne over vann. Altså ingen svømming på meg idag. Bassenget her er betydelig større enn på forrige hotell og kan brukes. Det er også spa og massasjetilbud her som vi får teste ut en annen dag. Vi skal bo her i tre netter, og det skal vi nok nyte. Nå kom det nettopp en kar innom her med frukt til oss.. Fint sted Hot smile

Ut og finne middag nå…

Nettopp tilbake fra dagens middagsfangst. Idag ble det en stopp hos Goda som er en fin restaurant like borti gata her. Eva-Christine tok en fiskerett og jeg en kylling-rett i en god saus og ris til. En pannekake med ananas til dessert. Faktisk en god kombinasjon som anbefales. Litt lokal middag ble det altså til den nette sum av 396.000 dong (vi ga dem 450.000).
IMG_0389

Tilbake på hotellet gikk vi innom massasje-hjørnet ved poolen her, og ble massert i rygg, nakke og hode for 630.000 dong.

Nå har klokka blitt 22 og det har vært mørkt her endel timer allerede. Sånn ved 18-tiden ble det brått mørkt.

Ha en fortreffelig kveld der du er Smile

IMG_0363
Det er utrolig mye gode og kreative løsninger i avdeling for strøm og telefoni her.

Dette innlegget ble publisert i Bryllupsreisen 2012. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Reisedag til Hoi An

Det er stengt for kommentarer.