Last day

Idag har vi hatt en kjølig dag her i Orlando. Vind og relativt kaldt, må vel sies. Leser om temperaturene hjemme og innser at vinden her er som fønvind å regne sammenlignet med hjemmetempen.
Uansett måtte vi innse 5-10 varmegrader her idag.

Vi inntok en god frokost på hotellet før vi kjempet oss gjennom outlet'n nok en gang på bytterunde ettersom noen av julegavene ikke passet. Og ikke overraskende ble flere ting og tang handlet inn.
Etterpå reiste vi videre til en annen outlet ikke så langt unna. Det var ikke langt dit, men tok lang tid å kjøre. Mesteparten av tiden sto vi i endeløse køer. Dagen idag var helt sinnsykt med tanke på kaos både i butikker og i trafikken. Jeg vil tro dette er den værste dagen å handle på heromkring. Det mysset av folk rundt alle kjøpesenterne og det var køer utenfor butikkene for å komme inn.
Helt utrolig….
Inne i butikkene var det enda mer kaos. Pappesker, papir og varer lå strødd rundt i de mest besøkte butikkene. Vanskelig å finne fram og et endeløst kaos.

Vi parkerte bilen et stykke unna og gikk den siste kilometeren. Etter en kort runde kom vi oss hjemover igjen og instruerte vår gode TomTom om å holde seg unna den store motorveien I4 som var helt pakket av biler som ikke kom seg noe sted.

Middagstid var det blitt og vi svingte innom Lone Star borti gata her som ga oss mer enn nok mat idag også. Etterpå ble det en siste runde på outlet'n ved siden av hotellet her siden det selvsagt lå an til å få et lite hjørne ledig i kofferten. Så nå, etter en pakkekabal av de sjeldne, fikk vi plass til alt og er klare for morgendagens tur hjem.

Iallfall håper vi og tror vi at vi er klare… Men veldig spente er vi på om og når vi kommer oss hjem. En snøstorm oppover kysten skaper stor tvil på at vi kommer oss hjem uten trøbbel.
Vi får nå se.

Lite bilder har blitt tatt idag da kaos-bilder fra butikker ikke er det meste spennende.

Dette innlegget ble publisert i USA 2010. Bokmerk permalenken.

4 svar til Last day

 1. Hans sier:

  Takk for de daglige referatene og mange fine bilder, god tur hjemover. Vi har også hatt mange dager med sol og temperaturer i samme størrelse – dog med et stort minus.

 2. Ellen Marie sier:

  Kjære alle dere – å også få lov å takke for at vi hjemme i kalde Norge fikk følge turen deres til solfylte Orlando 🙂 Ønsker dere riktig god tur hjemover – gleder oss til å se dere igjen!
  Store klemmer fra oss

 3. Lilleba sier:

  Hva vil du si?

 4. Ditt navn sier:

  Hva vil du si?

Det er stengt for kommentarer.