Christmas Day

Idag er det Christmas day her i USA. Antagelig den helligste dagen de har her etter 4. juli.
Det er iallefall den dagen der alt er stengt, nesten…

Vi hadde en rolig start på dagen idag. Gina-Elisabeth dro tidlig av sted på jobb, mens vi andre sov lenge og tok en sen frokost etterfulgt av sløving i sola ved bassenget. Iallefall for Øhre-delen av reisefølget. Jeg for min del tok på meg rollerbladesene og utforsket nærmiljøet rundt her. Jeg tok noen runder på outlet'en der alt var stengt idag. Sjekket også ut flere andre småveier rundt her og konklusjonen er at fortauene er altfor smale for å blade på.

Etter noen runder svingte jeg innom bassenget og møtte de andre. Der badet og koste vi oss før jeg tok en siste runde og møtte de andre på hotellet. Gina-Elisabeth kom etterhvert tilbake fra jobben så da tok vi en blings før vi krabbet inn i bilen og satte kursen for Tampa.

Jeg hadde lyst på en kjøretur til kysten og da ble Tampa valget. Vi rakk ikke se så mye av byen, men det viste seg å være en stor by. Litt i utkanten av byen fant vi fram til en Italiensk restaurant som var veldig koselig. Der satt vi en stund alene, men etterhvert kom det et par andre kunder også. En fin restaurant som vi likte godt.
Når vi var mette og klare for hjemoverturen kjørte vi innimellom endel boligstrøk som var noe av hensikten med turen. Jeg ønsket å se hvordan de som bor her bor og hvordan de hadde pyntet sine hus til jul.
Bildene får tale for seg….
Vi så flere mer ekstreme hus på veien hjemover, men da gikk det litt for fort for fotografering.

Tilbake til hotellet kom vi og etter litt sjokolade og småkaker er vi nå klare for vår nest siste natt her i Orlando.

Imorgen er det hverdag her igjen, så da får vi gjøre unna de siste shopping-turene og få byttet det som må byttes av julegavene.

Ha en fin dag 🙂
Klemmer fra oss

Dette innlegget ble publisert i USA 2010. Bokmerk permalenken.

2 svar til Christmas Day

  1. Ellen Marie sier:

    Skal hilse så mye fra tante Åse Marit og inkel Darren – han er forresten fra Tampa!Se fremdeles ikke ut som om dere lider noen nød i «United States and America» 😉

  2. Eskil sier:

    Her lider vi ingen nød. Håper ikke det var huset til familien din vi tok bilder av da, hehe.. Nå er det snart slutt på turen, må en tur bort på outlet’n og shoppe de siste dollar’sene og fylle de siste hjørnene i kofferten. Me sjåast.

Det er stengt for kommentarer.