Julaften

Idag har vi feiret julaften her i Orlando. Er vi norske så er vi norske, kan ikke vente til 25. desember med å feire jul.

Aller først idag begynte vi dagen med noen pepperkaker og sjokolade bare for å liksom lade opp sukkerbatteriene helt fra morran av. Når vi hadde fått nok av dette gjorde vi oss vakre og velstelte og klatret inn i leiebilen og fortalte mister TomTom at vi ville til en Ihop. Ihop står for "International house of pancaces" og gjorde ikke skam på navnet sitt. For min del ble det en stabel på 4 pannekaker med jordbær og krem og i tillegg en enkel plate med kanel-frosting/glasur… Godt var det, og søtt så det holder.
Veldig mette var vi alle når vi tuslet tilbake til bilen og satte kursen hjemover igjen. Vi satt av en halve reisefølget i ved matbutikken, Publix, og så tok Eva-Christine og jeg bilen og satte kursen mot en sportsbutikk jeg hadde funnet på nettet.
Mister TomTom var instruert med en adresse og tok oss dit uten problemer. Om vi fant riktig butikk er jeg ikke helt sikker på, men vi fant iallefall en som hadde det vi var på jakt etter, nemlig rollerblades.
Der hadde de et ganske greit utvalg, men ikke overraskende er det problemer når jeg kommer med mine små føtter. Etter litt leting på lageret kom butikkselgeren ut med noen flotte skøyter i str 40,5. Disse passet bra, så da ble det de.
Dette ble julegave til meg fra Hanne og Dag. Tusen takk 🙂 De vil bli brukt.

Da vi kom tilbake til hotellet gikk vi i samlet tropp bort til et av hotellets basseng der vi kjøpte is om vi koste oss med i sola. Etterhvert forsvant sola bak noen bygninger så vi flyttet oss ut på broa som går over den kunstige innsjøen som skiller av hotellets bygninger. Her fikk jeg tatt noen bilder som du kan se lenger ned.

Jeg tok så på meg mine nye rollerblades for en liten testtur ute i gatene rundt her. Det ble en veldig positiv opplevelse. Skøytene har ganske store hjul som gjør de veldig fine å rulle på på dårlig underlag. Alle sprekker og humper gikk veldig fint og ingen problem med å holde seg på beina.

Tilbake på hotellet igjen var juleforberedelsene i full gang. Julemiddagen var i ovnen og bordet var fint dekket med effekter medbragt hjemmefra. God mat nøt vi og noen ufattelig søte muffinser til dessert. Dette var seriøse kaloribomber som ville fått Grete Roede til å se helt rødt resten av uka…

Etter middag ble det tid for gaver. Mange flotte gaver pakket vi opp og det ble en fin feiring av julen for oss. I morgen har USA sin julefeiring så det blir spennende å se hvordan det tar seg ut rundt her.

Håper dere har hatt en fin jul der hjemme i kalde Norge. Vi tenker på dere 🙂

Dette innlegget ble publisert i USA 2010. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Julaften

  1. Lilleba sier:

    God jul! Takk for flotte gaver. Katja tusser rundt i flamingo tøflene sine 🙂 Ludvig har brukt Vossatassar dressen sin i dag. Vi har ennå ikke hatt bruk for salt eller pepper, men prøvd den litt allikevel. Spørs om dere slipper inn igjen i Norge hvis dere har på dere ansiktsvarmerene ved ankomst.., her kunne vi trengt dem i dag, -15 grader er kaldt brrrr…..

Det er stengt for kommentarer.