Sjekk av nabolaget

Idag våknet vi med følelsen av å ha sovet en litt bedre natt. Madrasstrikset gjorde susen og når Tivoliet hadde gitt seg ved 04:30 tiden kunne vi åpne vinduet og stoppe airconditionen.

Frokost med egg og svampebrød smakte helt greit og så bar det ut på vandretur. Iallefall for meg. Eva-Christine ville sløve litt mens jeg gikk tur.

IMG_1963

Det er en golfbane rett ved siden av her, selv om vi nesten ikke ser eller hører noe til den. Jeg fulgte den oppover dalsiden og opp på toppen av dalsøkket vi bor nedi. Fin utsikt og mange fine nye hus bygges der oppe. De som allerede er etablerte så veldig trange ut, så her er det åpenbart flest mulig boenheter pr kvadratmeter.

IMG_1967

Etter en passe lang gåtur måtte jeg gi tapt for varmen og kom meg tilbake og fikk satt meg litt i skyggen og fått tilbake normal temperatur og litt mat før det bar ut igjen. Denne gang i tospann. Vi gikk ned til byen og fant et lite marked der de solgte grønnsaker, krydder og denslags.

IMG_1972

IMG_1971

Vi gikk videre ned til vannet og bortover stranden den andre veien enn forrige gang vi gikk langs vannet. Bølgene slo godt oppover idag.

IMG_1978

Var lite å se på der, så vi gikk tilbake og fant oss en strandpub der de solgte smoothie. Det var deilig…

IMG_1990

IMG_E1994

Kvelden kom og middag fant vi rett nedi gata her på en Wok restaurant. Der hadde de buffe og mye ferdiglaget mat, samt rått kjøtt som du kunne mikse og sette sammen din rett og så få en kokk til å steke det. Dette var et familievennlig sted med mye smårollinger som svima rundt.

 

Maten var bra den og vi ble mette før vi trasket en kveldstur nedom byen igjen for å se på gateselgerne.

Ikke så mye å skrive hjem om idag, men kan nevne at Tivoliet kjører på for full guffe og folk strømmer til. Morro for unga…

Det blåser mye idag, selv nå på kvelden er det såpass at Eva-Christine har satt seg inne med kindelen sin, mens jeg sitter standhaftig på terrassen og nyter en deilig kveldstemperatur. (25 grader)

Jeg går mye rundt med fotoapparat på ferie og har med et lite Canon kamera på denne turen også, men det har ikke blitt brukt. Det er litt befriende at mobilkameraene nå er så bra at det føles unødvendig å drasse rundt på noe mer til vanlige minne-bilder. Alle bildene på bloggen fra denne turen er uten unntak tatt med iphone.

God natt fra sørlige Spania..

Dette innlegget ble publisert i Spania 2018. Bokmerk permalenken.