Watching baseball

Vi startet dagen med å flytte ut av hotellet før vi inntok frokost i nesten norsk stil, jarlsbergost og brunost på bordet…

Litt etter klokken ett tok vi båten over til Seattle for å se på underground. Vi skulle være med på en guidet tur som tok oss ned i det gamle Seattle fra før storbrannen i 1889, The Great Fire.
Greia er at nådagens by er bygget oppå den gamle byen. På et tidspunkt fant de ut at kloakkproblemene var så store at de måtte heve byen en etasje. De hadde ikke noe fall på røra slik at avløpene ikke rant unna. Tidevannet var også et problem som til slutt endte med at de kjørte på med store masser og fyllte opp de fleste hus og gater med en etasjes høyde. Noe rester er igjen av det gamle og det har vi sett på idag.

Da den guidede turen var over spiste vi middag på en Italiensk restaurant, før vi satte kursen mot baseball-banen.
Billetter hadde vi kjøpt og vi var nå klare for å se hjemmelaget Seattle Mariners bli banket av Cleveland Indians på Safeco Field.
Da vi forlot banen ledet Indians 9-0

Anlegget har plass til 47.000 personer og vi antok det var ca 35.000 der idag. Det var utrolig stort og et enormt apparat. Vi var heldigvis heldige med været, men selv et regnvær ville ikke ødelagt kampen. De har et enormt tak som de kunne kjøre over hele banen…
Store ting i et stort land. Alt er stort her.

Nå har vi igjen byttet hotell. Lukta så utrolig sigarettrøyk på det forrige stedet så vi orket ikke mere. På tide med litt søvn nå..

Stay tuned 🙂

Dette innlegget ble publisert i USA 2009. Bokmerk permalenken.