Exploring Bainbridge

Nå har vi feriert i 20 dager til ende og enda gjenstår en uke til.
Dagene her på Bainbridge er litt mer avslappende enn tempoet vi har hatt frem til vi kom hit. Det er deilig å sove til man våkner og ikke ha et program man skal rekke…

Anyways.. Vi begynte dagen med en herlig frokost og etter litt somling stablet vi oss inn i to biler for å reise til Poulsbo. Det er en liten by som er grunnlagt av nordmenn og skandinaver. Blant annet fikk vi kjøpt melkesjokolade og også endel andre kjente og kjære varer fra Norge. Bilturen var unnagjort på en drøy halvtime, så det var ikke så langt.

Vi stakk også innom en diger Wall Mart der de solgte det meste. Det var som en Obs-biltema-greie sett bort fra at biltema og obs ville forsvunnet i hvert sitt hjørne…
Digert!!
Så også her en glimrende løsning på hvordan betale varene. De hadde en self-checkout disk der du selv scannet varene du skulle ha og belastet kortet til slutt. Helt topp….

Kvelden ble brukt til litt ridning og hestestell. Dama til sønnen til de vi besøker driver med hest og hun tok oss med til hestene sine som vi fikk en liten runde med hver. Alltid morsomt å ri, og dette var intet unntak.

Været har også vært helt strålende idag.

Fisk til middag idag. Rød type… Ikke spør.
Desserten reddet måltidet; is med friske bringebær 🙂

Have a good one.

Dette innlegget ble publisert i USA 2009. Bokmerk permalenken.