Streetwalking in San Francisco

Idag, Søndag, har vi ikke hatt noe spesielt program. Hva gjør man da? Jo, man tar med seg kredittkortet og begynner å gå gatelangs.
Etter en fortreffelig frokost, vi snakker franske toast servert på Dennis, bar det avsted på våre gode sko for å sjekke ut gatene i San Francisco. At det var søndag satte ikke noe særlig begrensning på verken shoppinglysten eller butikkenes åpningstider.

Første vi gikk til var den velkjente Lombard Street som er en trang svingete gate som de fleste vel har sett ett bilde av her eller der. Utrolig flott vei, godt vedlikeholdt med mye blomster og annet buskas… Det er også fantastisk bratt i gatene her. Hva skal de finne på når snøen og isen legger seg?

Videre herfra gikk turen gjennom endel gater før vi fant Chinatown. Der lå jo butikkene tett i tett og det ble shoppet smykker, klær, et par foto-filtere og mat.

Det ble også en kraftig kollisjon i et gatekryss. Et skikkelig smell og påfølgende utrykning av brannbiler og sykebil. En eller annen dust hadde kjørt på rødt med det resultat at en jeep banket inn i siden foran på en annen bil.
Den kunne ikke kjøre videre så der ble det litt kaos.

Vi ruslet hjem og sløvet på hotellet før vi gikk ut og spiste middag på en italiensk restaurant. Pizza, spaghetti og lasagne gjorde oss mette og sløve. Gummibjørner fikk vi også servert sammen med regninga 🙂

Nå er klokka snart 23 her i denne verdensdelen og det er på tide å køye. I morgen venter en innholdsrik dag som du ikke skal se helt bortifra at det kommer et resyme om i morgen.

Stay in focus.

Hilsen noen ivrige turister på tur.

Dette innlegget ble publisert i USA 2009. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Streetwalking in San Francisco

Det er stengt for kommentarer.