Going to San Francisco

Dagen idag startet med en tradisjonell amerika-frokost etterfulgt av nødvendig pakking av gamle og nye bagger før vi igjen var klare for highway’en.

Idag satte vi nesa mot San Francisco, men ikke helt direkte. Vi skulle innom Muir Woods for å se på de store trærne der og gå en tur i skogen.
Ikke alle ble med, men tur ble det. Opp mot toppen av skogen for å se om utsikten var bra, noe den definitivt ikke var. Skogen er spesiell for sine store og tykke trær.
Utover det, ikke spesielt spennende for en med mine interesser… men vi fikk gått oss en tur i skogen, noe som ikke var ubehagelig annet enn slitsomt.
Spesielt varmt var det heller ikke, ca 18 grader.

Vi rettet så nesa mot hotellet i San Francisco. Jørgen guidet oss frem dit på en glimrende måte og jeg fikk kjørt bil over Golden Gate !!!
Etter innsjekk og litt somling gikk vi ut for å spise på den velkjente Pier 39. Der fant vi igjen restaurantkjeden vi også testet i New York; Bubba Gump Shrimp.
Denne restauranten var enda større enn den i NY og servitrisen vår hadde nok en dårlig dag på jobben, noe som ødela litt av inntrykket for oss. Maten klarte hun, men desserten surret hun voldsomt med og endte med at min ble gratis… Iallefall ble den det etter tre forsøk på å skrive ut riktige betalingspapirer.

Lørdagskvelden avsluttet vi med klesvask på hotellets vaskerom…

Have a good one.

Dette innlegget ble publisert i USA 2009. Bokmerk permalenken.