På tur til Spania

Nå har herr og fru reist på ferie til Spania. Vi har vært så heldige å få leie en flott leilighet av en kollega i en uke. Ryanair tok oss fra Torp i formiddag og vi landet i Malaga litt etter kl 16. En leiebil fra Avis tok oss til La Cala de Mijas.

Stedet vi bor på er et inngjerdet leilighetskompleks som inneholder både stort badebasseng og paddletennisbane. Sistnevnte skal være en mellomting mellom tennis og squash, så vi får se om vi finner ut av det iløpet av uka.

IMG_1525

Vi tok avisbilen, en luksusutgave av en Fiat Panda, ut på tur til butikken. Aldi ligger rett nedi gata her. Der fant vi mat for noen kommende frokoster.

Etter en ferdigpizza i leiligheten la vi ut på en spasertur ned til vannet og oppdaget et koselig bysentrum en liten kilometer herfra. Mange spisesteder og koselige smågater. Vi får sjekke ut dette bedre en annen dag når dagslyset står på.

 

IMG_1530

IMG_1532

Så får vi se hva vi finner på de kommende dagene…

Dette innlegget ble publisert i Spania 2018. Bokmerk permalenken.