Siste dag på Gran Canaria

Vår dag startet noe tidligere enn de foregående dagene. Tror faktisk vi var ferdig med frokost før 10 idag.. Siden vi skulle levere leiebilen tok vi en siste kjøretur for denne gang. Vi satte kursen mot Plasito Blancho og noen strender deromkring som vi hadde leste om i en bok vi har. Strendene fant vi og de var ikke veldig tungt befolket. Det var kanskje noen hundre meter å gå fra bilveien og ned til stranden. Åpenbart for langt for veldig mange, men de som var der koste seg nok veldig i ro og fred. Noen hundefolk var der og luftet hundene sine som badet og koste seg.

IMG_6040IMG_6044IMG_6052

Strand nummer to var det heller ikke så mange mennesker, men flere campingturister som hadde teltet på stranden.

IMG_6060

Det var fine stier i områdene rundt strendene så her var det ikke noe problem å gå seg en tur. Vil tro området er et fint turterreng når det er litt kjøligere…

Vi gikk tilbake til bilen og kjørte videre den gamle veien og endte til slutt ut på motorveien igjen og kjørte tilbake til hotellet.
Zannas var klare for litt go-cart kjøring og jeg var ikke vanskelig å be. Eva-Christine valgte å bli på hotellet, så etter å ha levert bilen på Aviskontoret ble jeg hentet av Zannas og så kjørte vil til go-cart banen.

Her fikk jeg meg to økter av 8 minutter på banen. Først med en standard-cart og så med en noe raskere cart som ikke var skremmende rask den heller. Morro var det lell..

P8020126P8020130P8020158

Go-cart banen var fin og svingete og det var lite folk her. Ingen ventetid, det liker vi Smilefjes

Svette i panna trøkte vi oss inn i Zannas sin leiebil, en ultrasprek Hyundai, og satte kursen til hotellet vårt der vi gikk alle inn og benyttet oss av svømmebassengene. Det var godt med et bad etter øktene i hjelmen.

P8020206

P8020198
Noen koste seg veldig i et basseng uten altfor mange andre.

Sulten tok etterhvert tak i oss så vi forlot basseng og hotel og gikk ned til strandpromenaden der vi fant en fin liten restaurant hvor det ble inntatt en passende lunsj sånn ved 16-tiden.

IMG_6496IMG_6497

Etter lunsj reiste Zannas til sitt hotel og vi valgte en spasertur på stranden. Idag var vannet litt lavere noe som ga utslag i litt større strand og større bølger lengst sør. Et bad måtte til.

P8020220P8020222P8020215P8020228

 

Vi hadde avtalt å møte Zannas igjen på Jumbo Shoppingsenteret kl 20, så etter en dusj på hotellet trasket vi dit og møtte dem. Litt shopping prøvde vi uten særlig hell. Det er mye butikker der som selger vesker, klær, sko, elektronikk og annet småtjafs i forskjellig kvalitet. Det er mye de samme varene som går igjen i butikkene. Vi klarte iallefall å kjøpe en spesiell gave, så får vi håpe mottakeren av den blir fornøyde.

Middagen ble sen idag. En gresk restaurant ga oss en kulinarisk opplevelse som falt i smak hos de fleste tror jeg. Iallefall var fruen fornøyd…

IMG_6502IMG_6507IMG_6508IMG_6509

Og snipp snapp snute var denne turen over. I morgen reiser vi hjem og kan se tilbake på en fin ferie med for det meste positive opplevelser. Vi visste det var varmt her, men hadde vel sett for oss at det ville være noe mer kjølig værtype oppe i høyden. Der tok vi feil. Det var heller omvendt, så fjellturene vi hadde sett for oss har uteblitt.

Så da har vi noe å gjøre ved en senere anledning..

Takk for følget og takk til familien Zannas som har gitt oss godt selskap hver dag. Dere får kose dere den siste uka dere har uten oss.

over og ut

Dette innlegget ble publisert i Gran Canaria 2017. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Siste dag på Gran Canaria

  1. Nina sier:

    Takk for at dere deler 🙂

Det er stengt for kommentarer.