Rusletur i Arguineguín

Idag var vi nesten like trege om morran som igår. Altså ble det frokost ved ti-tiden. Frokosten på hotellet er meget bra. Her er noen bilder av utvalget.

IMG_6456IMG_6457IMG_6458IMG_6459IMG_6460IMG_6461IMG_6462

Det er som dere kan se ikke så gæli utvalg, Ser at jeg har glemt å ta bilde av frukt og brød avdelingene…

Vel, vi satte oss i bilen og kjørte til Arguineguín. Da vi kom dit ruslet vi til restaurant Heidi’s som vi har vært hos før og sendte melding til Zannas om vi skulle ta lunsj der idag. Det var de med på og satte kursen til Arguineguín de også.

IMG_6024

IMG_6034

Vi ruslet gjennom markedet og en runde i byen  og fikk oss en veldig god is. Vi møtte Zannas utenfor Sjømannskirken og ruslet litt videre.
De hadde også idag med to slitne tenåringer som ikke ville gå, så det ble korteste vei tilbake til Heidi’s, med en is-stopp på veien.

IMG_6036

IMG_6473
Heidi’s burger skuffet ikke!

IMG_6477
Frosne bringebær med varm karamellsaus som ble helt over… Nam nam nam.

 

Etter lunsjen dro vi hver vår vei. Vi tilbake på hotellet for litt avslapping ved bassenget. Da solen forsvant bak en vegg tok vi heisen opp på taket og sløvet videre der.

IMG_6480

 

Middagen idag tok vi alene. Fruen hadde lyst til Indisk så TripAdvisor kunne fortelle om en god indisk bare noen hundre meter fra her vi bor. Vi ruslet ditt og fikk oss en god middag.

IMG_6481IMG_6483

Nå er fruen under dyna med en bok og jeg får se til å få pussa tenna..

Varme klemmer fra oss.

Dette innlegget ble publisert i Gran Canaria 2017. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Rusletur i Arguineguín

  1. Nina sier:

    Kjekt å lese 🙂 Kos dere videre!

Det er stengt for kommentarer.