En ikke fullt så varm dag

Idag våknet vi opp til en litt mildere temperatur. Det gjorde bare godt idag. Vi startet opp med frokost og tok så beina fatt og gikk til et kjøpesenter i San Fernando der vi skulle møte Zannasgjengen for å spise Churroz. Dette var ukjent for oss, så vi møtte opp med nysgjerrigheten på plass.

IMG_6433

Denne matretten skulle vise seg å være noe fityrkokte greier som vi dyppet i sjokolade. Det var sjokoladen som reddet dette for min del. Mektig var det iallefall.

Herfra gikk vi tilbake til hotellet og fikk testa ut bassenget. Det var en deilig opplevelse. Lite folk og flott basseng Smilefjes

IMG_6435

Deretter ble det en kjøretur nå som Zannas har fått seg leiebil også. Anastasi hadde det for seg at vi skulle finne tilbake til et sted han hadde vært før, i en liten trivelig landsby.

IMG_6426

Vi kjørte tilfeldigvis samme vei som igår… Landsbyen fant vi, men den var ikke utpreget koselig og etter litt lunsj kjørte vi raskt videre og endte opp hjemme igjen.

Kveldens middag inntok vi sammen med Lillebror på hans restaurant i Porto Rico. Det har seg slik at naboen til Zannas er også her i disse dager og han er lillebroren til Lillebror. Så vi møtte de alle til en god middag. Maten var bra og mette ble vi.

IMG_6431

Nå er vi tilbake på hotellet og var griseheldige og fant en parkeringsplass rett utenfor. Her i Playa’n er det utfordrende å parkere. Det er biler overalt og igår parkerte vi et stykke unna. Endte opp med parkeringsbot, men den kunne vi kansellere ved å betale 1,80 euro og legge en billett i en konvolutt og putte i parkometeret. Så da gjorde vi det…

IMG_6421 (Redigert)

Litt mer passende vær her idag. Ikke så grusomt varmt som igår, men likevel varmt nok i massevis.

Varme klemmer fra Granca.

Dette innlegget ble publisert i Gran Canaria 2017. Bokmerk permalenken.

Ett svar til En ikke fullt så varm dag

  1. Hanne sier:

    Fint å se at dere koser dere på Kanariholmen. Godt med ferie og sommer for kropp og sjel. Kos dere videre. Nå er Marco, Ove og jeg straks klare for Marcos morgenrunde her i Kristiansand. Glad i dere.

Det er stengt for kommentarer.